24.kolo: Dynamo - SK Hvozdnice 1:2 (1:0)

10.05.2009 10:05

24.kolo, 10.5.2009 17:00

Dynamo - SK Hvozdnice 1:2 (1:0)

Branka Dynama: Plicka

 

Dynamo si zkomplikovalo klidný konec jara

Fotbalisté Dynama se v neděli utkali na domácí půdě se sousedem v tabulce týmem SK Hvozdnice. Ačkoli hostující celek téměř celé utkání prohrával, odvezl si nakonec všechny tři body (1:2).

Na Dynamu se hrálo utkání spíše průměrné úrovně, ovšem brankových šancí nebylo málo, zejména domácí jich měli dostatek. Proměnit ale dokázali jen jednu jedinou. Po akci Bondareva se v první části hry trefil Plicka.

Tento výsledek platil až do 75. minuty utkání, ale právě čtvrt hodiny před koncem hrací doby začala pro Dynamo pohroma. Hosté z Hvozdnice nejprve srovnali skóre a v nastaveném čase dokázali dokonce po hrubé chybě domácích urvat všechny tři body.

Černý scénář se ovšem nemusel realizovat, kdyby Nelahozevští proměnili některou ze svých vyložených šancí. Nejblíže ke gólu měl Pekárek, ale trefil jen tyč. Dynamo má sice ještě slušný náskok před sestupovými pozicemi, ale šest zápasů do konce musí na vývoj v tabulce stále myslet.

„Jednalo se o průměrném utkání, jehož výsledek nám trochu zkomplikoval závěr sezony. Hráči na konci působili unaveně a nedokázali udržet těsný výsledek. Když vezmu v potaz, že jsme mohli zápas dávno rozhodnout v náš prospěch a po jakých hloupých chybách jsme obdrželi branky, tak mě prohra mrzí o to víc,“ shrnul zápas trenér Dynama Daniel Kaplan.