24.kolo: Dynamo - Vitana Byšice 2:1 (0:0)

31.05.2014 00:37

24.kolo, 31.5.2014 17:00

Dynamo - Vitana Byšice 2:1 (0:0)

Branky: Vágner, Pekárek – Stejskal.

Dynamo: Heimrath – Vágner, Vrábel, Dubský, Emmer – Kymr, Jindřich (79. Horký), Kratochvíl (70. Hudeček), Mölzer – Pekárek, Krejza.

Byšice: Frik – Beneš, Resl, Kadlec – Lauda (60. Holina), Dvorný, Hamšík, Novák – Menčl (80. Giebel), Stejskal, Manžel (60. Čermák).

 

Byšice na Dynamu načal gól z autu. A dorazil prý výkon sudích
Doma porazili silný Dolní Bousov, venku to ale fotbalistům Byšic znovu nevyšlo. A stejně jako před dvěma týdny na Pšovce i tentokrát na Dynamu kouč Vitany Pšenička svaloval vinu na rozhodčí. Volil přitom poměrně ostrá slova možná i proto, že už v Byšicích oznámil svůj posezonní konec a odchod k neratovické mládeži. Jeho domácí protějšek Daniel Kaplan ovšem za výsledkem nějaké „připískávání" rozhodně neviděl.

I když hosté mluvili o tom, že je sudí Macháček nepouštěl prakticky k ničemu, tak sami uznali, že oba góly domácích byly regulérní. A ten úvodní navíc zcela z kategorie fotbalových kuriozit. Chvíli po změně stran k němu Vágnerovi stačilo vhodit dlouhý aut do pokutového území a zbytek „zařídil" chybující brankář soupeře. S pojistkou pak přispěchal Pekárek, který při zakončení brejku nejprve zkušeně naznačil a poté dloubnul míč přes bezmocného gólmana. Z Byšických se prosadil pouze Stejskal, který mimo gólové hlavičky po rohovém kopu ještě dvakrát střílel vedle. Dynamo se tak bodově dotáhlo na svého sobotního soupeře a zbylá dvě kola může odehrát zcela v klidu. Hned v tom příštím pak dokonce má šanci zamíchat postupovým kartami.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-psovka-otestovala-jak-by-ji-sluselo-prvni-misto-20140602.html