27.kolo: FK Kněževes - Dynamo 1:1 (0:0)

30.05.2009 11:38

27.kolo, 30.5.2009 17:00

FK Kněževes - Dynamo 1:1 (0:0)

Branky: Plaček - Pešta.

Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrábel, Špaček, Jindřich – Bondarev, Kymr (46. Plicka), Dubský, Horký – Pešta (70. Topor), Pekárek.

 

Dynamo přišlo o výhru v nastavení

Fotbalisté Nelahozevsi sezonu v I. A třídě už vzhledem k dostatečnému počtu bodů i absencím v sestavě pouze dohrávají. Ztráta plného počtu bodů na hřišti poslední Kněževsi v nastaveném čase je tedy nemusí zase až tolik mrzet (1:1).

„Takový zápas by už asi měl dotáhnout do vítězného konce a ne dostat v nastavení gól. Na druhou stranu domácí měli chuť bodovat a vyrovnali asi zaslouženě. My jsme předtím šli asi sedmkrát do přečíslení, ale ani jeden brejk jsme nebyli schopni vyřešit. Když z tolika šancí venku nedáte gól, tak budete těžko vyhrávat,“ posteskl si trenér hostí Daniel Kaplan.

Podle jeho představ tak skončila pouze akce, ze které padl deset minut po pauze vedoucí gól hostí. Na konci akce Pekárka a Plicky byl Pešta střílející do prázdné brány. „S takovým soupeřem by ale podobných akcí mělo být víc.“

Utkání začalo z celkem kuriózního důvodu se zpožděním. Domácí totiž podle slov hostujícího kouče nemohli sehnat funkční počítač s tiskárnou na vytištění zápisu o utkání.