6.kolo: Dynamo - SK Nový Knín 5:3 (2:2)

14.09.2008 23:37

6.kolo, 14.9.2008 17:00

Dynamo - SK Nový Knín 5:3 (2:2)

Branky: Plicka 2, Palamár, Jindřich, Dubský – Zeman 3.

Dynamo: Lorenc – Jindřich, Vrábel, Špaček, Kratochvíl Zd. – Plicka (65. Vágner), Dvorský, Dubský, Horký, Palamar (90. Schoř), Pekárek.

 

Dynamo poprvé v sezoně bodovalo naplno

Na šestý pokus získalo A-třídní Dynamo všechny tři body. V utkání bohatém na branky porazilo Nový Knín 5:3.

Domácí nevstoupili do zápasu dobře a nedlouho po úvodním hvizdu prohrávali. Oproti předchozím zápasům se však svěřenci Dana Kaplana zvedli a dokázali nepříznivý vývoj otočit.

Nejprve prodloužil Vrábel autové vhazování a Palamar vyrovnal. Následně se trefil po rohovém kopu Jindřich – 2:1. Dynamo ovšem vedení nedokázalo do poločasu udržet a Nový Knín stačil před přestávkou vyrovnat.

Druhý poločas domácí zvládli. Po průniku Dubského mezi dvěma obránci a střele podél brankáře hostů šla Nelahozeves zase do vedení. Když se ještě trefil dvakrát Plicka, nejprve po přihrávce Pekárka a poté, co dorážel vyražený míč, nemohla vzít domácím vítězství ani branka na 5:3. Po zápase plném branek se tak mohlo Dynamo poprvé v této sezóně radovat ze zisku tří bodů.

„S výsledkem, ale i s hrou jsem pochopitelně spokojen. Potřebovali jsme už nutně vyhrát a doufám, že se nám bude dařit i dále, abychom si vytvořili dobrou pozici pro jarní část, kdy budou vrcholit boje o záchranu. Líbil se mi výkon obou útočníků, zejména Pekárka. Od začátku nastoupil v obraně také Zdeněk Kratochvíl a bylo to znát. Jediným šrámem na dobrém dojmu je hodně obdržených branek,“ zhodnotil utkání trenér domácích Dan Kaplan.