8.kolo: Dynamo - AFK Tuchlovice 2:2 (1:1)

28.09.2008 23:01

8.kolo, 28.9.2008 16:30

Dynamo - AFK Tuchlovice 2:2 (1:1)

Branky: Němec, Plicka – Jalaghonia, Kedroň.

Dynamo: Lorenc – Jindřich, Vrábel, Zd. Kratochvíl, Horký (87. Vágner), Němec (70. Bondarev), Horský, Dubský, Plicka – Pekárek, Palamar.

 

Bod proti lídrovi vydřeli v nastavení

Na hřišti Dynama Nelahozeves se představil vedoucí celek soutěže AFK Tuchlovice. Domácím se podařilo vyválčit bod za remízu 2:2 až v samotném závěru utkání.

Dynamo chtělo navázat na předešlé výsledky. Třikrát za sebou neprohrálo a tak domácí chtěli tuto sérii udržet i po zápase s dosud vedoucími Tuchlovicemi.

Hrálo se bojovné utkání, kterému nechybělo nasazení na obou stranách. Hostům se podařilo dostat do vedení. Po centru z levé strany skóroval hlavou útočník Tuchlovic.

Dynamo se s tím nechtělo smířit, a když už byla obě mužstva jednou nohou v kabině, podařilo se mu vyrovnat. Němec prostřelil z pravé strany ranou gólmana hostujícího týmu – 1:1.

Po přestávce se scénář z prvního poločasu opakoval a hosté získali opět jednobrankový náskok, když se jim podařilo dostat odražený míč do sítě Dynama.

Domácí ovšem zbraně nesložili a za bojovný výkon získali alespoň jeden bod. V 93. se po skrumáži ve vápně Tuchlovic trefil Plicka a uzavřel skóre zápasu na konečných 2:2.

Dynamo tedy nakonec získalo bod v nastaveném čase, ale mohlo litovat několika příležitostí během zápasu, kdy hosty zachránila dvakrát konstrukce branky.

„S bodem musím být spokojen. Do zápasu jsme vstoupili s nasazením a chtěli jsme hosty zaskočit agresivitou. Konečná remíza je podle mě s ohledem na průběh utkání spravedlivá. Škoda jen, že se nám nepodařilo proměnit některé šance, ale vyrovnávali jsme až v nastaveném čase a tak můžeme být rádi alespoň za bod,“ viděl utkání s lídrem tabulky trenér Dynama Dan Kaplan.