Áčko nepotvrdilo jarní neporazitelnost na domácím hřišti

28.08.2016 09:24

Áčko nastoupilo k zápasu s Neratovicemi B s třemi novými posilami v základu ale bez zraněného kapitána Kratochvíla.

Z hostování v FK Litoměřicko se vrátil Luboš KREJZA, ze Střešovic přišel Robert MINAŘÍK a z Aera Odolená Voda Michal BEDNAŘÍK.

Právě střed zálohy bylo, bez Zdeňka, naše nejslabší místo.

Zápas se odvíjel podle očekávání s minimem šancí, na obou mužstvech bylo vidět že je to první zápas sezóny. V 5.minutě byl při hlavičkovém souboji zraněn hostující hráč Frýzek, utkání nedohrál, byl střídán a odvezen do nemocnice.

Z ojedinělé šance v 27.minutě nám rozhodčí Dvořák odpískal pokutový kop, který ale KREJZA neproměnil.

Naopak o deset minut později jsme si konečně mohli zakřičet když SIMON po solovém průniku zkušeně prostřelil golmana - 1:0.

Do druhého poločasu naši nastoupili mírně aktivněji, z čehož jsme ale vytěžili jen dvakrát nastřelenou konstrukci branky.

Neproměněná penalta a dvě tyče nás začali mrzet v 59.minutě kdy si na centr z pravé strany nádherně naskočil hostující SOCHOR a pohodlně vyrovnal - 1:1.

Tak také skončil zápas a následovali pokutové kopy. V páté serii jsme neproměnii penaltu a hosté si tak odvezli domů druhý bod za vítězství 5:4.

 

1.kolo, 27.8.2016 17:00

DYNAMO - FK Neratovice/Byškovice B 1:1 (1:0) na pen. 4:5

Branky: 36. Simon - 59. Sochor.

Dynamo: Zavadil - Emmer, Dubský (K), Bednařík, Vágner - Šenkýř, Simon (80. Kobera), Minařík (73. Fomin), Jindřich - Krejza, Došek.