Áčko udělalo poslední tečku za vítězným víkendem.

22.05.2016 09:21

Velice úspěšný víkend mají za sebou hráči všech věkových kategorií Dynama. Všechny týmy své zápasy vyhráli a minipřípravka dovezla z Kladna zlaté medaile. Oproti minulému víkendu to byl tedy 100% obrat.

 

22.kolo, 21.5.2016 17:00

Dynamo - Stejstav Hýskov 4:1 (3:0)

Branky: Vrábel 2, Došek, Fomin.

Dynamo: Zavadil - Vrábel (K) - Emmer, Dubský, Vágner - Kobera, Simon, Kratochvíl, Fomin (78. Hudeček) - Došek, Pekárek (50. Kaplan ml.).

 

Zápas začal neuvěřitelně, 2. a 4. minuta - dva rohy - jeden z leva, druhý z prava - Jarda VRÁBEL - 2:0.

Poté se hrál fotbal bez větších šancí, kterému dominovali obě zálohy. Ve 42. minutě po ojedinělém útoku se "ukopl" Ondra DOŠEK a míč zapadl k pravé tyči - 3:0.

Poločasový souhrn - jedna střela, tři góly!

Po změně stran už se začal hrát líbivější fotbal, naši začali útočit, což vyústilo ve čtvrtý gól v hýskovské síti. Na hranici malého vápna přihrál FOMIN Krotochvílovi, ten mu vrátil a Stepan krásnou střelou zvyšuje - 4:0.

Tři minuty před koncem se hostům povedl i čestný úspěch. Z hranice pokutového území střílel hostující VÁVRA a míč letí přesně k pravé tyči - 4:1.

Zápas celkem slušně odpískal mladý pan rozhodčí ZOUFALÝ, i když se tak jmenuje tak zoufalý rozhodně nebyl i když jsme viděli devět žlutých karet.