Dolní Bousov nad síly Dynama

18.11.2017 20:41

Souboj o půlmistra skupiny B nezačal pro naše borce nejlépe. Hosté na nás vlétli a už ve druhé minutě jsme odkopávali míč z brankové čáry. Další rána přišla po čtvrthodině hry, kdy se při neúčasti stoperské dvojice Müller - Vorel zranil třetí obránce Pavlo Zhukovskyy. Ve 30 minutě nebyl hostím uznán gól kvůli ofsajdu. Dynamo bylo prakticky "na ručník". Ale co se nestalo, při obrovském tlaku hostí přiša ojedinělá střela Minaříka a hostující obránce Kubeček si jí sráží do vlastní branky - 1:0. Do konce poločasu se hra trošičku vyrovnala, ale nic jiného se nestalo.

Po změně stran přišel tlak Dynama a několik šancí, bohužel bez gólového efektu. Naopak udeřili hosté, tentokrát oni vyslali ojedinělou střelu na kterou Roman Zavadil nedosáhl - 1:1. Po gólu se hra dostala do stejné fáze jako celý první poločas, hosté nás nepouštějí z vlastní půle.  Nejlepší hráč hostů ale vlastně i celého zápasu Marek Koštíř, se již po X-té uvolnil a pěknou střelou nedal Zavadilovi šanci - 1:2.

Třetí dolnobousovský gól padl z trochu kuriozní situace. Zavadil při výkopu trefil hostujícího útočníka, balon se odráží před dalšího volného hráče D.B., Zavadil už mimo pokutové území stačí ještě zasáhnout, následnou střelu do prázdné brány se snaží z brankové čáry vyhlavičkovat domácí obránce, balon však netrefuje ideálně a míč končí od břevna v síti - 1:3.

Oněmnělým hřištěm se nese jen pokřik hráčů AFK Libčice (kteří se přišli podívat na souboj prvního se třetím a kteří byli po včerejší výhře v Tišicích prozatimním vedoucím celkem B skupiny) "Tak jsme první no a cooo".

Co dodat, dolnobousovští byli dnes nad veškerou snahu bojujícího Dynama. Nicméně i přes absenci dvou klíčových hráčů obrany, byl výkon pod jejich možnosti. 

 

A-tým, PRODIET I.B třída skupina B, 13.kolo 18.11.2017 13:30

Dynamo Nelahozeves - Dolnobousovský SK 1:3 (1:0)

Branky: 33. Kubeček vlastní - 63. Tomíček, 81. Koštíř, 85. Sedláček.

Rozhodčí: Kratochvíl. ŽK: Vágner, Krejza, Kaplan ml.. Diváků: 70.

Dynamo: Zavadil - Emmer, Zhukovskyy (18. Kobera), Vágner, Jindřich (K) - Bednařík, Holý, Minařík, Kratochvíl (78. Kaplan ml.) - Pekárek (52. Simon), Krejza.

Dolní Bousov: Najman - Hrdý, Bíšek, Kubeček, Ježek - Tomíček, Vynikal (K), šolc, Koštíř, Sedláček - Klíma (72. Merva).