Lužec se vrací na Mělnicko, jeho místo zaujalo Dynamo

12.07.2012 22:53

Pražská Policejní akademie na Lhotce se už tradičně stává místem, kde se kluby ze Středočeského kraje dozvídají přesný program nastávající sezony. Nejinak tomu bylo i v úterý, kdy posluchárna číslo 1 přivítala zástupce klubů z regionu.

V letošním roce došlo v jednotlivých soutěžích na velké „stěhování národů", které způsobil především odchod prvoligových juniorek do samostatné soutěže. Postup do vyšší třídy se tak otevřel i pro celky z dalších postů v tabulkách.

Situaci ve středočeských I. B třídách však zmiňovaná výjimka prakticky nezasáhla, a tak se ve skupině B řešil pouze fakt, kdo doplní čtyři uvolněná místa za postupující Luštěnice a Bělou a sestupující Kosořice a Kosmonosy.

Především si oddechl Lužec, který se po roce znovu vrací na Mělnicko. Jeho místo ve skupině A zaujalo nelahozeveské Dynamo, vítěz mělnického přeboru. K dalším novicům béčka patří silná rezerva Dobrovice, premiant přeboru Mladoboleslavska. Novými tvářemi jsou dva týmy z Nymburska – AFK Milovice a Sokol Rožďalovice.

Los prvního kola: Doksy – Dyn. Nelahozeves, Vysoká – Záryby, Pšovka – FC Mělník, Lužec – Kostelec, D. Bousov – Byšice, Rožďalovice – Řepín

Využili jsme přítomnosti klubových zástupců na středočeském aktivu, abychom se zeptali na jejich bezprostřední doj­my.

Daniel Kaplan, Dynamo Nelahozeves: „Soutěž, do které vstupujeme jako nováček, je pro nás velká neznámá. To ovšem neznamená, že z ní máme obavy, naopak se na ni těšíme. Na úvod začínáme v Doksech."
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/luzec-se-vraci-na-melnicko-jeho-misto-zaujalo-dynamo-20120711.html