Áčko: Povinné tři body; Starší žáci: stále bez prohry

30.04.2017 09:03

Náprava za nepovedené utkání v Klech se povedla na 100%. Trenér Kaplan zpřeházel sestavu, Zdenda Kratochvíl se stáhl na stopera, což byl dobrý tah, jelikož obraná řada tak dostala "vůdce". Dopředu se vytáhl Ivan Mykulychynskyi a do brány se vrátil po obtížích s ramenem Roman Zavadil.

Dynamo na soupeře vlétlo bez respektu, a kdyby na světelné tabuly po deseti minutách svítilo skore 4:0 pro domácí nikdo by se ani nedivil. Dvě tutovky k tomu dvě břevna, hostující brankář si zcela jistě připadal jak u Verdunu.

Jenže vzhledem k tlaku domácí na gól čekali až těsně před přestávku, kdy se chytře uvolnil MYKULYCHYNSKYI a se štěstím prostřelil golmana po zemi - 1:0.

Po dvou minutách se v pokutovém územý rychle zorientoval Michal PEKÁREK - 2:0.

Po změně stran se hra trošku vyrovnala, ale tlak Dynama nepřestával. V 50. minutě využil zaváhání obrany Honza HOLÝ, hostující obránci si mysleli že rozhodčí odmává ofsajd, jenže praporek zůstal dole, Honza se mezi nimi protáhl a nikým neatakovám prostřelil brankáře - 3:0.

Parádička na závěr: 90. minuta, centr z pravé strany letí přesně na nehlídaného Zdendu KRATOCHVÍLA, který nekompromisně nůžkami po čtvrté překonává golmana hostí - 4:0.

 

A-tým, FITPARTNER GASTRO I.B třída skupina B, 19.kolo 29.4.2017 17:00

Dynamo Nelahozeves - FK Dlouhá Lhota 4:0 (2:0)

Branky: 42. Mykulychynskyi, 44. Pekárek, 56. Holý, 90. Kratochvíl.

Rozhodčí: Šesták. ŽK: bez ŽK. Diváků: 96.

Dynamo: Zavadil - Emmer, Kratochvíl, Lazarchuk (33. Bednařík), Vágner - Jindřich, Minařík, Holý, Šenkýř - Mykulychynskyi (66. Došek), Pekárek (55. Kobera).

Lhota: Bejr - Brodský, Zdobinský O., Zelba, Zdobinský L., Šolc (K), Kohnhäuser, Limr M. (66. Charvát), Vrabec, Krouský, Niklfeld (46. Limr A.).

---

Starší žáci zůstávají na jaře stále bez porážky i po zápase s rezervou Mělnické pšovky.

 

Starší žáci, Okresní přebor, 19.kolo, 30.4.2017 11:00

Dynamo Nelahozeves - FK Pšovka Mělník B 4:0 (1:0)

Branky: 6. a 43. Gabčo, 54. Němeček, 65. Jareš.

Rozhodčí: Pixa. Diváků: 35.

Dynamo: Rieger - Bálek, Kratochvíl, Chládek, Gabčo, Jareš (K), Němeček, Hájek, Branse, Folbrecht, Mikš, Šebesta, Pitucha.

Pšovka: Kroulík - Hezina (K), Havel, Svoboda, Voljanskij, Vlastník, Novotný, Maurer, Bárta, Šára, Zelenka, Zůza, Vlk, Mencl, Páko.