Příprava

24.03.2013 00:00

24.3.2013

Pšovka Mělník - Dynamo 5:1 (3:0)

Branky: Procházka 2, Pokorný 2, Cemper – Vrábel.

Hráno na UMT Mělník.

 

„Jednou jsi dole, jednou nahoře," hodnotil vysokou porážku 1:5 s Pšovkou nelahozeveský kouč Daniel Kaplan. „V oslabené sestavě jsme neměli šanci proti dobře hrajícímu soupeři, který nás předčil v nasazení i ve střelbě."

-----------------------------------------------

17.3.2013

Vitana Byšice - Dynamo 2:6 (0:4)

Branky: Krejza 2, Strazzer 2, Shetinin, Vrábel – Kadlec, Čurda.

Hráno v Horních Počaplech.

 

Zajímavý zápas viděl nový areál v Horních Počaplech, kde změřily své síly celky Byšic a Dynama Nelahozeves. „Byl to vyrovnaný zápas, v němž nás Dynamo předčilo v proměňování šancí," hodnotil porážku 2:6 byšický kouč Tomáš Pšenička. „V obranné činnosti jsme nebyli důslední, za což nás soupeř trestal."

-----------------------------------------------

10.3.2013

Dynamo - FK Vysoká 2:2 (2:2)

Branky: Kratochvíl, Strazzer – Trutnovský, L. Temiak.

Hráno na UMT Mělník.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/1-10-repin-byl-v-predposledni-priprave-jako-v-jirikove-videni-20130312.html

 

Na mělnické umělce se rozešlo nelahozeveské Dynamo s Vysokou smírně 2:2. „Brzy jsme vedli 2:0, ale soupeři se do poločasu podařilo vyrovnat," glosoval zápas Daniel Kaplan, kouč Dynama. „Viděli jsme klasiku v přípravě, která splnila účel."

-----------------------------------------------

3.3.2013 15:00

Dynamo - AFK Veltrusy 4:0 (0:0)

Branky: Zeman 3, Rada.

Hráno na UMT Mělník.

 

Utkání Dynama Nelahozeves, které si na mělnickou umělku pozvalo Veltrusy, mělo málem tragický konec, když jednomu z hráčů Dynama při srážce zapadl jazyk.

Není proto vůbec divu, že trenéra Daniela Kaplana ani tak netěšilo vysoké vítězství jako fakt, že zraněný Vágner je v pořádku a už byl propuštěn z nemocnice. „O samotný zápas ani nešlo," řekl Kaplan, „hlavně že je Vágner v pořádku. Chci poděkovat zejména Vrábelovi a také Vaškovi Zejdovi z mělnického FC za včasnou a účinnou první pomoc."

-----------------------------------------------

17.2.2013 15:00

Dynamo - Sokol Záryby 2:3 (1:2)

Branky: Kymr, Krejza - Schütz 2, Krulich.

Hráno na UMT Mělník.

 

Záryby v utkání s Dynamem Nelahozeves nejprve prohrávaly, ale už do poločasu dokázaly díky dvěma trefám nestárnoucího Schütze otočit výsledek. „Oba celky předváděly pěknou útočnou hru, nám se dařilo proměňovat šance," pochvaloval si výsledek staronový zárybský kormidelník František Vítů, který se na lavičku nejvíce ohroženého týmu skupiny vrátil po pěti letech. „Situace není ideální, mančaft jsem převzal v polovině přípravného období, čili už bez možnosti soustředění. Tým není fyzicky zanedbaný, jde jen o to přenést zkušenost starších na mladší hráče."

Trenér Dynama Daniel Kaplan viděl důvod porážky svého týmu především v absenci pěti zraněných. „Vyrovnanému duelu by spíše slušela remíza," glosoval výsledek Kaplan. „Neproměnili jsme nejméně tři tutovky. Posily zatím nemáme, budeme rádi, udržíme-li stávající kádr pohromadě."
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/priprava-melnik-prisel-s-velvary-o-tribrankovy-naskok-20130219.html

-----------------------------------------------

2.2.2013

Dynamo - FK Kralupy 1901 1:1 (1:0)

Branky: Dubský - Müller

Hráno na UMT Mělník.

 

Dynamo a FK 1901 se rozešly smírně

Sousedské derby fotbalistů Dynama Nelahozeves a kralupského FK 1901 v sobotu skončilo na mělnické umělé trávě smírně. Ve vyrovnaném utkání se šancemi na obou stranách poslal nováčka B-třídy v prvním poločase do vedení Dubský, za půlmistra okresního přeboru po změně stran vyrovnával na konečných 1:1 Müller. Pro oba týmy byl zápas prvním z řady herních testů letošní zimní přípravy. "Oba týmy nepředvedly nic zázračného, ale jedná se o přípravu a zkoušení hráčů na postech, kde nejsou zvyklí hrát. V dresu Kralup se v zápase prostřídalo devatenáct hráčů," hodnotí duel web FK 1901.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/v-polocase-turnaje-v-neratovicich-je-bez-ztraty-uz-jen-domaci-becko-20130205.html