Štěrboholský turnaj: Stará Boleslav - Dynamo 4:1 (3:1)

28.02.2009 21:54

Štěrboholský turnaj o 9.-12.místo, 28.2.2009

Stará Boleslav - Dynamo 4:1 (3:1)

Branky: Švorba 2, Živný, Vodák – Lorenc z PK.

Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrábel, Dvorský, Jindřich – Kymr, Kratochvíl, Dubský, Horký – Pekárek, Bondarev.

 

Dynamo v sobotu ve Štěrboholích vyhořelo

Fotbalisté Dynama měli před sebou v sobotu předposlední klání na turnaji ve Štěrboholích. Radost z výsledku ani ze hry ovšem mít nemohou. Po slabém výkonu podlehli Staré Boleslavi 1:4.

Dynamo přijelo na zápas jen s jedenácti hráči. Do utkání navíc vstoupilo nejhůř, jak mohlo a po dvaceti minutách, kdy soupeř vedl už 3:0, bylo rozhodnuto. Nejprve dovolili Nelahozevští skórovat soupeři po hrubce Jindřicha, druhý zásah přišel po sólu boleslavského hráče mezi obránci Dynama, třetí gól přišel po kombinaci na straně. Do poločasu stihla Nelahozeves výsledek upravit. Jeden z boleslavských zahrál ve vápně rukou a z penalty nechal vyniknout brankáře Lorence – 1:3.

Po změně stran se obraz hry nezměnil a Slavoj na trávníku vládl i nadále. Stihl to vyjádřit i gólově na konečných 1:4. Dynamo dohrávalo zápas v deseti. Kratochvíl musel odstoupit kvůli naraženému palci u nohy. „Jsem zklamaný. Nejde o výsledek, ale o fakt, že nemáme dostatek hráčů. Zraněný jsou Němec s Plickou, a jak nám dva lidé nepřijdou, je problém. Myslím, že jsme prohrávali, už když jsme jeli na utkání. Výsledek odpovídá hře a Boleslav vyhrála naprosto zaslouženě. Mám dojem, že nás čeká velmi těžká jarní část soutěže a že boj o záchranu pro nás bude velmi složitý. Naštěstí se nám prozatím vyhýbají zranění. Kratochvílův zraněný palec by neměl být ničím vážnějším,“ dělal si po utkání starosti trenér Dynama Dan Kaplan.