Zimní turnaj: Dynamo - FC Jesenice 2:0

23.02.2010 09:40

21.2.2010 14:00

Dynamo - FC Jesenice 2:0

Branky: Pekárek, Šíma

 

Trenér Dynama: Turnaj splnil účel

Nedělním zápasem s B-třídní Jesenicí udělali fotbalisté Dynama tečku za šestizápasovým programem na zimním turnaji v Novém Strašecí. Výsledkem 2:0, který gólově zajistili Pekárek se Šímou, Nelahozeveští vyvážili svou bilanci na tři výhry a stejný počet porážek.

„V neděli byla naše sestava improvizovaná z kluků A i B týmu. Ti, co hráli den předtím (porážka 1:4 s Novým Strašecím), měli volno. Asi jsme vyhráli zaslouženě, ale nebylo to nijak přesvědčivé,“ vrátil se k utkání trenér Dynama Daniel Kaplan.

Turnaj ve Strašecí splnil účel, s jakým se do něj mužstvo z Dvořákova rodiště hlásilo. „Letošní zima je celkem tuhá, takže buďme rádi, že umělé trávy jsou a dá se alespoň někde hrát. I když občas byly terény i náročné. O uplynulém víkendu to ale celkem povolilo a dalo se na tom i přihrávat a běhat. Výsledkově už to bylo z naší strany horší. S týmy hrajícími nižší soutěže bychom asi prohrávat neměli,“ hodnotil turnaj trenér Kaplan, podle kterého je největším pozitivem, že se žádný z hráčů nezranil.

Naopak se po zranění vrátil Miloš Horký. „Určitě bude přínosem. Doufám, že tento týden dotáhneme příchody dvou hráčů z Velvar,“ dodal trenér. Vyhlídky na to, že si jeho tým zahraje před mistrovskou jarní premiérou na přírodním trávníku, nejsou ani v Nelahozevsi příliš nadějné. „Chtěli jsme si zahrát na přírodní trávě, ale těžko nás na ni někde pustí,“ říká kormidelník k dějišti zbylých dvou přípravných zápasů.

Tuto sobotu Dynamo nastoupí od 17 hodin na mělnické umělce proti Kropáčově Vrutici, generálku odehraje o týden později v Neratovicích rovněž na hřišti s umělým povrchem s Veltrusy.