Vstup do soutěže vyšel na jedničku, Doksy odjeli se čtyřkou.

11.08.2018 21:58

Parádní vstup do sezony mají za sebou naši borci. V souboji dvou A-třídních nováčků bylo Dynamo jasně lepší, celý zápas soupeře přehrávalo a zejména druhý poločas létala na hostujícího gólmana jedna střela za druhou. Kdyby domáci hráči pálili o něco více přesněji mohli hosté odjet klidně i se sedmičkou, výsledek 4:0 je tak k doksům ještě hodně přívětivý.

V 15.minutě vyráží KREJZOVU střelu hostující brankář jen před Davida VALDU, ten už mohl střílet jenže vyšperkoval akci přihrávkou na ještě lépe postaveného Zdeňka KRATOCHVÍLA který dorážel balon do prázdné - 1:0.

O pět minut později zazdil tisíciprocentní gólovou šanci Luboš KREJZA, když sám před bránou napálil jen uprostřed stojícího brankáře.

Po půlhodině hry Dynamo využilo hokejovou akci 2na1. Dnes opět skvěle hrající VALDA obral na vlastní polovině o balon hostujícího hráče, všechny ostatní přesprintoval a nabídl ke skórování po levé straně nabíhajícího KREJZU. Střelecky pohotový útočník dynama, brejkovou akcí nepohrdl a chladnokrevně zvýšil na 2:0.

Po změně stran rozjelo Dynamo střelecký kocert, avšak bez gólové radosti. Postupné zastřelování tak vyústilo v další branku paradoxně v době kdy domácí hráli o deseti. V 74. minutě viděl totiž kapitán Jarda EMMER druhou žlutou a musel předčasně do sprch.

80.minuta, Honza VOREL rozehrává rohový kop z levé strany, přetažený centr se vrací před bránu kde se k němu dostává Honza HOLÝ a hlavou přidává třetí gól - 3:0.

Dvě minuty před koncem, střídající Dan KAPLAN skvěle uvolnil Dana KULHÁNKA který střelou ke vzdálenější tyči upravuje na konečných 4:0

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 1.kolo 11.8.2018 17:00.

Dynamo Nelahozeves - SK Doksy 4:0 (2:0)

Branky: 15. Kratochvíl, 30. Krejza, 80. Holý, 88. Kulhánek.

Rozhodčí: Vaňousek. ŽK: Emmer - Stuchlý, Samek, Větrovec, Kostka. ČK: 74. Emmer (druhá žlutá). Diváků: 65.

Dynamo: Zavadil - Jindřich, Vorel, Zhukovskyy, Emmer (K), Janovský (75. Dubský), Holý, Kulhánek, Valda, Krejza (77. Kaplan ml.), Kratochvíl Zd. (52. Simon).

Doksy: Kieryk - Kostka (64. Fišer), Chaloupka, Pešička, Škvára, Stuchlý, Samek (K) (46. Steckovič), Putík (65. Kubín), Koška, Vincenc (75. Havelka), Větrovec.