1.kolo: Dynamo - Bakov n/Jiz. 0:0

24.08.2014 08:31

1.kolo, 24.8.2014 17:00

Dynamo - Bakov n/Jiz. 0:0

Dynamo: Lorenc - Vágner, Vrábel, Dubský (90. Špaček), Emmer - Horký, Kymr, Rada (45. Došek), Kratochvíl, Hudeček – Krejza.

Bakov: Majzlan – Zahrádka D., Sedláček, Zajíček, Bláha  – Hammer, Frelich, Kvapil, Zahrádka T., Kendík – Louda M.

Střídání: Koťátko, Formáček, Louda T., Beránek

 

Komentář hostí:

V úvodním kole nového ročníku naší výkonnostní třídy jsme zajížděli na půdu Dynama Nelahozeves s cílem bodovat. Průměrný výkon obou mužstev před velmi slabou diváckou kulisou a hřištěm, na kterém se v létě hraje fotbal a v zimě, díky neskutečnému převýšení a sklonu sáňkuje, nakonec skončil patrně zaslouženým nerozhodným stavem. V úvodní dvacetiminutovce jsme sice měli míč na svých kopačkách, ale směrem dopředu jsme nic převratného nevymysleli. Jedinou vážnější akcí byla povedená střela Kvapila zpoza vápna, která skončila těsně nad břevnem domácích. Na druhé straně i domácí ataky postrádaly přesnost a nějaký nápad. Vážnější nebezpečí hrozilo ze standartních situací, které naše obrana v čele s brankářem naštěstí vyřešila. Jedinou výjimkou byl centr, který se otřel o břevno Majzlanovy branky.

Druhý poločas nic závratného ve změně výsledku také nepřinesl. Ve velké šanci se nejprve objevil Hammer, bohužel jeho zakončení hlavou postrádalo přesnost. Stejně tak dopadla jeho střela po pěkné individuální akci. Rozhodnutí měl na kopačce Louda, jeho pumelenice skončila pouze na tyčce domácí branky. Mistrovské utkání tak vítěze nemělo a obě mužstva si do tabulky připsala po bodu.