10.kolo: AFK Tuchlovice - Dynamo 2:0 (1:0)

11.10.2009 20:14

10.kolo, 11.10.2009 16:00

AFK Tuchlovice - Dynamo 2:0 (1:0)

Branky: 40. Hejduk, 72. Holan Rozhodčí: Vočka.
Dynamo: Zavadil – Vágner, Dubský, Vrábel, Jindřich – Horký, Němec, Kymr, Bondarev – Mašek, Pekárek.
 
Dynamo tentokrát pálilo slepými
Tuchlovice -Fotbalisté Dynama v dalším duelu v I. A třídě nenavázali na své předešlé výsledky a podlehli v Tuchlovicích 2:0. Domácí hrající bez několika opor přečkali horké chvilky a pak udeřili.
 
V úvodní dvacetiminutovce se oba soupeři z lepšího středu tabulky oťukávali a hra byla vyrovnaná, bez šancí. Za hosty hrozil z brejku aktivní Pekárek, na druhé straně zblízka mířil hlavou nad Stuchlý.
 
V polovině začal trávník zkrápět déšť a na kráse fotbalu to nepřidalo, i tak se domácí radovali. Ve 40. minutě napřáhl z dobrých třiceti metrů Hejduk a i díky mírnému zaváhání gólmana Zavadila zapadl balón do klece.
 
Po pauze promrhala Nelahozeves dvě tutovky a to jí hodně mrzelo. „Samozřejmě je to škoda, tady jsme mohli být zpátky,“ ví své hostující trenér Daniel Kaplan.
 
Po hrubce domácí defenzívy se osamocen řítil na branku Mašek, své zkušenosti ale neuplatnil a přestřelil. Následně se ocitl před Zelenkou podruhé, ani tentokrát prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
 
Tuchlovice si opravdu koledovaly, pak však zápas ovládly. Hodně jim pomohla druhá trefa kapitána Holana, jenž pálil těsně za hranicí vápna. Pak hosté hru otevřeli a diváci už jen kouleli očima, jaké další šance umí domácí neproměnit.
 
„Utkání nechybělo nasazení a kluci makali. Naším velkým problémem bylo vstřelení gólu. Z tohoto pohledu je výhra domácích zasloužená,“ dodal trenér poražených.