10.kolo: Sokol Milín - Dynamo 0:2 (0:1)

06.10.2007 21:17

10.kolo, 6.10.2007 16:00

Sokol Milín - Dynamo 0:2 (0:1)

Branky: 39. Pešta, 56. Kratochvíl. Rozhodčí: M. Macháček.

Dynamo: Zavadil - Vrábel - Vágner, Jindřich, P. Dvořák - Klempt, Novák, Pešta, V. bondarev - Pekárek, Kratochvíl.

 

Nelahozevské Dynamo dokázalo rychle zapomenout na zbytečnou minulou domácí porážku a v utkání v Milíně jasně excelovalo.

„Z naší strany to bylo jednoznačné utkání. Dobře zahrála záložní řada, která tu soupeřovu jednoznačně po celý zápas přehrávala,“ řekl hostující trenér Stanislav Dvořák.

Jeho svěřenci si celý první poločas udržovali mírnou převahu a soustavně kontrolovali vývoj hry. Dobrou hru zálohy zezadu navíc podporovala bezchybná obrana a zákonitě přicházely šance. Gól však padl pouze jediný. Šest minut před půlí posadil V. Bondarev míč po rohu na hlavu Pešty a ten zavěsil přesně k zadní tyči.

Ve stejném duchu pokračoval i druhý poločas. Hosté měli neustále hru ve své moci a dostávali se do vyložených šancí, ale střelecky se neprosadili. Klid do jejich řad přinesl až míč odražený ke Kratochvílovi, který podruhé propálil domácího gólmana.

„V utkání jsme byli jasně lepší, a to jak v nasazení, tak i herním projevu. Domácí se do šancí nedostali a Zavadila ohrožovali jen zdálky,“ shrnul vývoj utkání kouč Dvořák.