13.kolo: Dynamo - Braškov 1:2 (0:1)

17.11.2012 22:14

13.kolo, 17.11.2012 13:30

Dynamo - Braškov 1:2 (0:1)

Branky: 88. Krejza – 28. Šifta, 84. Repaský. Rozhodčí: Petýrek.

Dynamo: M. Kratochvíl – Vágner, Vrábel, Dubský, Kaišev – Kymr (70. Žlab), Rada (80. Zd. Kratochvíl), Jindřich, Miler (70. Havel) – Pešta, Krejza.

 

Domácí porážka na závěr

Vyloupit tvrz Dynama Nelahozeves? V pozici Braškova, dosud jednoho z nejhorších mužstev podzimní části I. B třídy, se to zdálo jako holý nesmysl. Ale meruna je kulatá a mančaft Jaroslava Želiny zase jednou ukázal svou lepší tvář, vyhrál na půdě druhého týmu tabulky 2:1. Byla to ale řádná divočina. Sudí mohl rozdávat červené karty na potkání, ale světe div se, neudělal to ani jednou.

Drtivý tlak Dynama v úvodu zastavil brankář Kohout a z brejku Maňkoše a prodloužení Nachtigala těšil Šifta – 0:1. Pak přišel drsný zákrok domácích na Přichystala, ale oheň přešel ve vatru až v 65. minutě. To předvedl hrubý faul hostující Nosek, domácí Vrábel ho povalil, ale sudí dal zase jen žluté.

Vrábel vzápětí fauloval ostře ještě jednou a brankář Kohout se neudržel, vyběhl na něj daleko do pole a začala mela, v níž se i boxovalo. I sudí měl rozbitá ústa, ale … dal jen žluté.

V hektické atmosféře domácí zahazovali dál šance a potrestal je Repaský po brejku Nachtigala (85.). Krejza ještě snížil, ale víc Dynamo nepředvedlo a překvapení bylo na světě. „Měli jsme hodně fotbalového štěstí. Ale tak to chodí, jindy jsme zase šance nedali my," usmál se kouč Braškova Jaroslav Želina.

O štěstí mluvil také jeho domácí protějšek Daniel Kaplan. „Štěstí, které jsme měli na začátku podzimní sezony, nás v jejím závěru opustilo," řekl po porážce trenér nelahozeveského Dynama. „Ve třech závěrečných kolech bez bodů není dobré vysvědčení, ještěže je konec. Přesto jsme s podzimní sezonou jako nováček spokojeni."
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/i-b-luzec-sokoval-privezl-vyhru-ze-hriste-lidra-20121120.html