13.kolo: Dynamo - SK Hvozdnice 2:1 (0:0)

01.11.2009 19:21

13.kolo, 1.11.2009 14:00

Dynamo - SK Hvozdnice 2:1 (0:0)

Branky: Bondarev z PK, Flídr – Bíšek. ŽK: 2:2. Diváci: 100.
Dynamo: Lorenc – Vrábel – Jindřich, Růně, Špaček – Němec, Kymr, Dubský (16. Flídr), Bondarev – Mašek (85. Horký), Pekárek.
 
Dynamo ukončilo bodový půst
Pět výher, tři remízy, pět porážek, 22 vstřelených gólů a stejně inkasovaných. Fotbalisté Dynama nedělním vítězstvím nad Hvozdnicemi (2:1) svou podzimní bilanci v I. A třídě dokonale vyvážili.
 
„V průměrném utkání jsme možná měli větší chuť po vítězství, a proto jsme vyhráli. Šancí nebylo moc, na každé straně tak po třech. Jsme ale především rádi za tři body,“ narážel domácí trenér Daniel Kaplan na to, že jeho tým v předešlých třech kolech vyšel bodově zcela naprázdno.
 
Branky padaly na Dynamu tentokrát až ve druhém poločase, v tom prvním byli hráči soupeře podle domácího kouče o trochu pohyblivější. Možná i proto, že v nelehozeveské sestavě chyběly opory jako Vágner (v trestu), či Dvorský. K tomu se ještě velmi brzy zranil Dubský a musel přepustit místo Flídrovi.
 
Nedlouho po přestávce Bondarev z penalty potrestal faul na Pekárka a poslal domácí do vedení. Pak si právě Flídr narazil s jedním ze spoluhráčů a bylo to 2:0.
 
Deset minut před koncem hosté snížili na rozdíl gólu a Dynamo se ještě strachovalo o výsledek. „Soupeře už jsme taktickou hrou do ničeho nepustili a cenné tři body udrželi,“ popsal závěr Daniel Kaplan.