14.kolo: Slavoj Řevnice - Dynamo 3:1 (0:1)

03.11.2007 19:57

14.kolo, 3.11.2007 14:00

Slavoj Řevnice - Dynamo 3:1 (0:1)

Branka Dynama: 38. Klempt. Rozhodčí: Jansa. ČK: 80. Jindřich (Dyn.)

Dynamo: Lorenc - Astaloš, Vrábel, Jindřich, Vágner (35. Müller) - Klempt, Novák, Pešta, Dvořák P. - Pekárek, Bondarev V.

 

Lídr krajské I. A třídy z Řevnic jde jasně za postupovým cílem. Po celé utkání s Dynamem Nelahozeves měli domácí hru ve své moci a jejich vítězství je zasloužené.

Hráči hostů přežili soustředěnou a přesnou obrannou hrou domácí tlak v úvodu a snažili se o rychlé brejky do otevřené domácí obrany. Ve 25. minutě se opřel z dobrých pětadvaceti metrů do míče Pešta a jeho bomba skončila na břevně. Domácí ale byli na koni a také oni se prezentovali podobným kouskem.

Ve 38. minutě ale domácí příznivce polil studený pot. Míč po trestném kopu prodloužil Vrábel na malé vápno ke Klemptovi, který prostřelil domácího gólmana – 0:1.

S vývojem utkání se ale domácí nechtěli za žádnou cenu smířit a ve druhém poločasu dokázali svůj tlak ještě zvýšit. Hosté však nadále odolávali a mohli dokonce svůj náskok zvýšit. Pekárek ale po sólu z poloviny hřiště mířil nad. Vyrovnání se Řevničtí dočkali v 65. minutě po dorážce z bezprostřední blízkosti. Vedoucí gól domácích padl z přísně nařízené penalty, které předcházel odraz míče od ruky Nováka.

Snahu hostů o vyrovnání definitivně pohřbil hrubkou hlavní sudí Jansa, který si patrně vzal za vzor ligového sudího Járu. V 80. minutě správně vytáhl žlutou kartu pro Jindřicha, ale vzápětí chybně i červenou. První žlutou totiž obdržel v prvním poločase Pešta. „Sudí se dopustil při vyloučení omylu,“ potvrdil delegát zápasu Noháč.

Domácí pak využili převahu jednoho muže a pět minut před koncem pečetili svoje vítězství.