14.kolo: Tatran Sedlčany - Dynamo 2:0 (1:0)

09.11.2008 23:45

14.kolo, 9.11.2008 14:00

Tatran Sedlčany - Dynamo 2:0 (1:0)

Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrábel, Dubský, Jindřich – Horký, Němec, Kratochvíl (75. Kymr), Plicka (70. Pešta) – Dvorský (65. Bondarev), Pekárek.

 

Dynamo vyšlo v Sedlčanech zbytečně naprázdno

Dynamo Nelahozeves nenavázalo na zápas ve Velké Dobré a na půdě Tatranu Sedlčany vyšlo bodově na prázdno, ačkoli dlouho drželo s domácími vyrovnaný krok.

Hráči Nelahozevsi nevstoupili do utkání špatně a drželi s domácím Tatranem tempo. Odehrával se vyrovnaný boj ve středu hřiště a před oběma brankami se nic zvláštního nedělo. Dynamo si mohlo vytvořit dobrou výchozí pozici do druhého poločasu, aby vybojovalo důležitý bod ze hřiště favorita, ale ve 40. minutě vyrobil hostující gólman chybu, po které se Sedlčany dostaly na koně. Po nákopu ze třiceti metrů neudržel Lorenc míč, vyrazil jej jen do zad domácího hráče a Tatran šel zadarmo do vedení.

Do druhého poločasu vstoupili hosté se svázanýma nohama, domácí kontrolovali hru a byli lepším týmem. Převahu přetavili v gólovou pojistku, když se řítili tři sedlčanští hráči na dva obránce Dynama, jeden z nich vzal vše na sebe, obešel hostujícího obránce Vágnera a prostřelil Lorence. Tři minuty před koncem kopal Tatran ještě pokutový kop, který hostující gólman chytil. Dynamo nebylo pro branku Sedlčan žádným nebezpečím a odešlo z utkání poraženo.

Trenér Dan Kaplan byl po zápase pochopitelně nespokojený: „Chtěli jsme navázat na úspěch z minulého týdne, kdy jsme přivezli z Velké Dobré všechny tři body, a do poločasu se nám dařilo držet s domácími tempo. Bohužel jsme před přestávkou velmi lacino inkasovali a zbytečný gól se asi podepsal na našem výkonu ve druhém poločase. Ten už soupeř ovládl a zaslouženě vyhrál.“