15.kolo: Dynamo - Tatran Sedlčany 3:2 (2:1)

13.11.2010 01:01

15.kolo, 13.11.2010 14:00

Dynamo - Tatran Sedlčany 3:2 (2:1)

Branky: 4. Vrábel, 23. Mašek, 51. Válek – 15. Matoušek, 79. Martin Valsa. Rozhodčí: Pudil. ŽK: 5:2. Diváci: 65.

Dynamo: Zavadil – Vrábel – Vágner, Jindřich, Miler – Plicka, Válek (88. Špaček), Horký, Bondarev – Mašek, Pekárek (42. Pešta).

 

Dynamo se loučilo vítězstvím

Důležité tři body si připsali v zápase se Sedlčany fotbalisté nelahozevského Dynama.

Hosté, kteří nastříleli ve skupině A zatím suverénně nejvíc gólů, inkasovali už po čtyřech minutách hry. Míč putoval po rozehrané standartce Bondarevem přes Válka k Vrábelovi, který ho s pomocí jednoho z obránců protlačil za záda hostujícího gólmana – 1:0.

Hosté odpověděli v 15. minutě Matouškem, který také ze standartky, střelou kolem zdi vyrovnal. Domácím se ale ještě do přestávky podařilo opět zvrátit vedení na svou stranu, když se po centru Bondareva prosadil hlavou Mašek.

Domácím vyšel i vstup do druhé půle. Hned po šesti minutách utekl podél lajny Mašek, pohrál si s bránícími hráči a jeho centr do vápna usměrnil Válek potřetí za záda hostujícího brankáře.

V 75. minutě měl Mašek obrovskou šanci definitivně rozhodnout. V pokutovém území si položil obránce i gólmana, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla.

To hostující Martin Valsa byl o čtyři minuty později úspěšnější a snížil na rozdíl gólu. Domácí se pak ještě více zatáhli do obrany a snaživého soupeře už do žádné šance nepustili.

„Bylo to bojovné, ale zbytečně tvrdé utkání. O naší výhře rozhodla větší chuť po vítězství a výborné standartky, po kterých padly všechny naše góly. Hosté mají mladé mužstvo, nehráli špatně, ale rozhodla naše zkušenost,“ dodal po zápase trenér vítězů Dan Kaplan.