15.kolo: Dynamo - TJ Byšice 2:2 np. 4:5 (2:0)

02.04.2017 00:18

První a druhý poločas jako den a noc. Zatímco první půle byla v režii Dynama, ve druhé kralovali slabé Byšice. Hned v první minutě byl v pokutovém území, po chytrém průniku, podražen PEKÁREK. Sudí neváhá a ukazuje na penaltový puntík. Následující penaltu s přehledem proměňuje Honza HOLÝ - 1:0.

15. minuta, ŠENKÝŘ rozehrává z pravé strany rohový kop, na krásný centr si naskakuje rybičkou Pavel KOBERA a uklízí balon k levé tyči - 2:0.

Lepší začátek si domácí fandové, přihlížející z nové tribuny pod hlavní budovou, nemohli ani přát. Následovalo pár dalších šancí ale bez golového efektu. Do kabin se tak šlo za stavu dva nula.

Kdo ví co Byšický trenér nalil svým hráčům do hlav, ale do druhé půle nastoupili zcela jiní hosté. Najednou jakoby jim naši přetali stačit. V 60 minutě nahrazuje v útoku Pekárka Došek. Bohužel od té doby náš útok přetal existovat, čehož dokonale využili hosté. Hostující KMOCH přebírá před velkým vápnem balon zády k brance, z otočky střílí, ale naneštěstí pro nás tak přesně, že míč zapadá k levé tyči - 2:1.

Následující pokusy o náš útok vždy končí na hranici velkého vápna. Hosté jsou ale mnohem nebezpečnější, pět minut před koncem zahrává MENČL roh z levé strany, byšičtí ve snaze vyrovnat se doslova nacpou v sedmi lidech do brány a cloní tak Zavadilovi, centr však letí tak přesně že bez teče zapadáva za všechny hráče do brány - 2:2.

Myslím. že exekutor i kdyby se tisíckrát snažil, tak už takovouhle branku nedá. Oba dva góly byli z kategorie těch náhodných, žádná vypracovaná šance.

Dál už se hrála jen překopávaná od vápna k vápnu. Naše zoufalé pokusy o útok byli vlastně jen nakopnuté balony směrem někam na útočníky.

A tak remízový stav vydržel až do konce, následovalo rozuzlení formou pokutových kopů. Za nás kopali: Vágner, Fomin, Minařík, Kratochvíl a Jindřich. Neproměnil pouze prvně jmenovaný a jelikož hosté proměnili všech pět penalt, odváží si také druhý bonusový bod.

 

A-tým, FITPARTNER GASTRO I.B třída skupina B, 15.kolo, 1.4.2016 16:30

Dynamo Nelahozeves - TJ Byšice 2:2 np. 4:5 (2:0)

Branky: 2. Holý z pen., 15. Kobera - 65. Kmoch, 85. Menčl P..

Rozhodčí: Tichý. ŽK: Šenkýř, Pekárek, Minařík - Menčl P., Lauda, Hemr, Čurda, Kadlec, Holina. Diváků: 65.

Dynamo: Zavadil - Vágner, Fomin, Jindřich, Bednařík - Holý (46. Simon), Minařík, Kratochvíl (K), Šenkýř (69. Roshko)- Kobera, Pekárek (61. Došek).

Byšice: Schneider - Čurda, Kadlec (K), Svačina, Hemr, Menčl D. (46. Svačina), Holina, Lauda, Menčl P., Slovák (64. Kmoch), Dobiáš.