15.kolo: STM Dynamo/PTZ Nelahozeves - SK Labský Kostelec 4:3 (3:2)

21.11.2018 23:05

V závěrečném zápase podzimu jsme hostili druhý tým tabulky, takže se vlastně hrálo o titul podzimního „půlmistra“. Byl to těžký zápas plný nepřesností a neproměněných šancí, kdy se skóre převalovalo ze strany na stranu. Soupeř šel brzy do vedení, nám se podařilo vyrovnat až po 10 minutách. Pak nám Kostelec o gól utekl ještě jednou, ale dvěma rychlými brankami jsme do poločasu vývoj obrátili. Druhá půle byla spíše bojovná než fotbalová, v závěru mohl definitivně rozhodnout Jirka, ale trefil z voleje levou tyč! Bohužel záhy poté soupeř vyrovnal a vypadalo to na penaltový rozstřel. V nastaveném čase nás Kostelec zatlačil do obrany a dokonce také nastřelil tyčku. Z následujícího útoku jsme však potvrdili pravidlo „nedáš-dostaneš“ a Kryštof z velkého vápna prostřelil vše, co stálo míči v cestě do brány a zajistil nám vítezství!

Po podzimu a čtyřech předehrávaných kolech vedeme tabulku o 4 body před druhým týmem STM Čečelice/Byšice. Kostelec je třetí.

Ziskem 34 bodů jsme si už s předstihem zajistili účast v lepší skupině nadstavbové části.

 

Dorost, okresní přebor, předehrávka 15.kola 17.11.2018 10:00

STM Dynamo/PTZ Nelahozeves - SK Labský Kostelec 4:3 (3:2)

Branky: 13. Jareš P., 30. Kochman R., 32. Ludický, 93. Balhar - 4., 26. a 85. Novák D..

Rozhodčí: Kulhánek. ŽK: Balog (KOS). Diváků: 20.

Dynamo/PTZ: Novák J. - Balhar, Jareš P., Němeček, Chládek, Kochman R., Branse, Kratochvíl V., Hájek, Ludický (K), Chodora, Šebesta J., Šebesta D., Indrouch, Fišer.

Kostelec: Capouch - Suchý, Kratochvíl L., Turčák, Říha, Banga, Novák D., Soukup, Vojtěch, Dolejš (K), Kocourek, Maško, Balog, Prchlík, Musil, Brož.