16.kolo: Dynamo - SK Nový Knín 1:1 (1:0)

16.03.2008 15:22

16.kolo, 16.3.2008 14:30

Dynamo - SK Nový Knín 1:1 (1:0)

Branky: Jindřich – Puchmajer z pen.

Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrabel, Jindřich, Dubský, – Klemt (80. V. Bondarev), Novák, Dvorský (75. P. Dvořák), A. Dvořák (46. Kaňovský) – Pekárek, Flídr.

 

Dynamo v jarní premiéře roli favorita nepotvrdilo

Podobně jako neratovickým, ani fotbalistům Dynama se v jarní premiéře I. A třídy nepodařilo na domácí půdě naplno bodovat. Přestože měli Nelahozeveští proti dvanáctému Novému Knínu zápas dobře rozehraný, nakonec se body dělily.

V prvním poločase měli domácí více ze hry, ale ani jedno mužstvo se do velkých šancí nedostávalo. Výjimkou byla 35. minuta, kdy po Klemptově hlavičce minul v dobré pozici míč nabíhající Vrábel.

O dvě minuty později se už domácí radovali. Po rozehrané standardce Vrábel posunul hlavou na lépe postaveného Jindřicha, který se nemýlil – 1:0.

Hned na začátku druhé půle ale domácí neodkopli míč včas do bezpečí a gólman Lorenc si proti hostujícímu hráči vypomohl „žlutým“ zákrokem. Hosté z nařízené penalty vyrovnali.

Soupeř vycítil šanci a domácím zatápěli. Dynamo se ale z tlaku brzy vymanilo a aktivní hrou snažilo strhnout vítězství na svou stranu. Gól se však nepodařilo vstřelit ani Dvorskému, jehož trestnému kopu se postavila do cesty tyč. Když se gólově neujala ani hlavička Klempta, skončilo utkání remízou.

Jelikož druhé si Velvary odvezly z Velké Dobré hladkou výhru 0:4, získaly tak na oba zástupce Mělnicka hned na začátku jara další dva body k dobru.

„Na úvod sezony to byl nadprůměrný zápas. Bylo to vyrovnané, bojovné utkání, které mělo svou úroveň. S výkonem mužstva jsem spokojen, ale ztracené dva body samozřejmě mrzí,“ zhodnotil utkání trenér Dynama Stanislav Dvořák.