17.kolo: Tatran Rakovník - Dynamo 0:1 (0:1)

21.03.2009 23:58

17.kolo, 21.3.2009 15:00

Tatran Rakovník - Dynamo 0:1 (0:1)

Branka: Kratochvíl.

Dynamo: Lorenc – Vágner, Dubský, Vrábel, Jindřich – Kratochvíl, Kymr, Dvorský, Horký – Bondarev (92. Pešta), Pekárek (94. Topor).

 

Dynamo vyválčilo další tři důležité body

Dynamu se vstup do jarní části I. A třídy daří náramně. Také ve druhém vystoupení se fotbalistům Nelahozevsi podařilo získat všechny body za výhru 1:0. Na hřišti TatranuRakovník se ovšem vítězství nerodilo lehce.

Dynamo přijelo do Rakovníka zkusit potvrdit své vítězství v prvním kole proti béčku Hořovicka. A dařilo se mu skvěle. Kratochvíl si oproti minulému utkání vyměnil roli s Pekárkem, i když ten nebyl v této akci nevinně, narazil balón prvně jmenovanému a hosté vedli.

Od Nelahozevsi to ovšem bylo všechno. Rakovník na svého soupeře vyvíjel velký tlak. Zahrával zejména velké množství rohů a standardních situací, ale ani po několika skrumážích se mu branku vstřelit nepodařilo. Několikrát podržel Dynamo brankař Lorenc. Pochvalu ovšem zaslouží i zkušený stoper Vrábel se svým parťákem Dubským, kteří spolehlivě odvraceli monotónně nakopávané míče domácích.

„Zvítězili jsme a to je výborné. Výhra ovšem nebyla zadarmo. Soupeř hrál po většinu zápasu na naší polovině, zahrával neskutečné množství rohů a standartek. Musím tak pochválit celou naší obranu včetně gólmana, která nedopustila žádné větší problémy. Samozřejmě jsme měli notnou dávku štěstí, ale to ke sportu patří,“ řekl po utkání trenér Dynama Dan Kaplan.