18.kolo: Dynamo - Tatran Rakovník 2:2 (2:0)

30.03.2008 15:01

18.kolo, 30.3.2008 15:00

Dynamo - Tatran Rakovník 2:2 (2:0)

Branky Dynama: Klemt, Pekárek - Čermák, Beneš. Rozhodčí: Lerch. ŽK: 1:0. Diváků: 100.

Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrábel, Jindřich, Dubský, – Klempt, Novák, Dvorský, Kaňovský (25. V. Bondarev) – Pešta (75. Dvořák), Pekárek.

 

Dynamo na jaře potřetí nerozhodně

Ani ve třetím jarním utkání nedokázali svěřenci trenéra Dvořáka vydolovat více než bod. Nedělní ztráta s rakovnickým Tatranem (2:2) musí domácí mrzet o to víc, že výhru prohospodařili sa­mi.

Domácí začali aktivně. V úvodu si vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale Klempt se jen zastřeloval. Jeho chvíle přišla až v 15. minutě, když levačkou prostřelil hostujícího brankáře – 1:0.

Agilní Klemt měl prsty i ve druhém gólu domácích. Po jeho přesném centru zleva se přesně trefil Pekárek. To ale už hráli domácí bez zraněného Kaňovského.

Těžko říct, co se honilo domácím hráčům o přestávce v hlavách, ale vstup do druhé půle byl z jejich strany mírně řečeno laxní. Už po dvou minutách toho hosté využili ke snížení a vycítili šanci.

Domácí se už nedokázali vyburcovat k výkonu z prvního poločasu. Hosté opanovali hru a výsledkem jejich snahy bylo vyrovnání. V závěru ještě měli domácí dvě šance výsledek opět strhnout na svoji stranu, ale střelecky se jim už nedařilo.

„Utkání jsme měli velice dobře rozehrané. V prvním poločase jsme byli lepší a měli jsme i další šance. Bohužel už se ale pomalu stává tradicí, že vstup do druhého poločasu hráči nezvládají. Nechali jsme soupeře rychle snížit a pak už nás hosté přehrávali. Naše šance v závěru utkání už k ničemu nevedly,“ litoval ztracených bodů domácí trenér Stanislav Dvořák.