18.kolo: Vitana Byšice - Dynamo B 1:3 (0:1)

23.04.2011 01:22

18.kolo, 23.4.2011 17:00

Vitana Byšice - Dynamo B 1:3 (0:1)

Branky: Lauda – Pešta, Stojka, Pekárek.

 

Byšice nestačily na posílené Dynamo

Velikonoční kolo okresních fotbalových soutěží se neobešlo bez překvapení. To největší se odehrálo v Byšicích, kde domácí Vitana přenechala všechny body zachraňující se rezervě Dynama, jehož A-tým má v I. A třídě volný víkend.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/bysice-nestacily-na-posilene-dynamo20110423.html

Pekárek a spol. nachytali lídra

Lídra fotbalového Atletico okresního přeboru nezastihly Velikonoce v nejlepší pohodě. Na domácím hřišti si Byšice vykoledovaly tříbrankovou pomlázku od béčka Dynama, které se tak postaralo o největší překvapení 18. kola nejvyšší okresní soutěže.

Hosté využili volna „áčka“ v I. A třídě k posílení mužstva a na hřišti to bylo znát. V prvním poločase byli hráči Dynama lepším mužstvem a převahu využili vedoucím gólem Pekárka.

„První poločas byl v naší režii, soupeř vystřelil na naši branku jen tři střely z dálky, se kterými jsme si poradili. Jinak jsme neproměnili tři tutovky, chyběla nám finální přihrávka,“ řekl k první půli hostující trenér Zdeněk Miler.

Druhý poločas začala Vitana převahou a podařilo se ji vyrovnat Laudou, který dorazil gólmanem Kratochvílem vyražený míč po střele Proksche z trestného kopu. Pak ale domácí hráči ve snaze strhnout vítězství na svoji stranu příliš otevřeli obranu, za což pykali. Hosté vyráželi do rychlých brejků, ze kterých si vytvořili také několik šancí, a dvě z nich proměnili.

„Soupeř do nás ve druhé půli půl hodiny bušil a dokonce vyrovnal. Pak ale příliš otevřel hru a dvakrát inkasoval,“ dodal trenér Miler. Dynamo tak ze hřiště lídra odvezlo jako první v sezoně vítězství, které značně posílilo jeho šance na záchranu.

Byšický náskok na druhé Veltrusy se naopak týden před důležitým vzájemným utkáním obou týmů ztenčil na pouhý bod. „Rozhodl prakticky jeden hráč – Pekárek, kterého jsme bohužel neuhlídali a který byl u dvou gólů. Jinak hosté byli posíleni i o další hráče z kádru áčka, ale to nic nemění na faktu, že jsme hráli špatně,“ přiznal domácí trenér Tomáš Pšenička, který dodal: „Šanci jsme měli ve druhém poločase, kdy jsme vyrovnali, ale zkušení hosté z brejků přidali další góly.“
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/pekarek-a-spol-nachytali-lidra20110426.html


Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/pekarek-a-spol-nachytali-lidra20110426.html