19.kolo: Dynamo Nelahozeves - FC Mělník 3:0 (2:0)

29.04.2018 21:10

Stíhací jízda o první místo pokračuje a dynamo ukousává z náskoku soupeřů bod po bodu. Včerejší poklidná výhra nad slaboučkým mělníkem a dnešní ztráta libčic znamená že dynamo ztrácí na první pozici už jen jeden bod.

Zápas, který dynamo v pohodě kontrolovalo a hrozilo z rychlých protiůtoků, rozhodla dvojice slepených gólů.

35. minuta (dnes opět skvěle hrající) David VALDA se prodral přes obránce do malého vápna a naservíroval gólovku Pavlovi KOBEROVI, ten balon pouští za sebe kam nabíhá Jakub KUČERA a on i s obráncem na "zádech" dopravuje míč do branky - 1:0.

Hned po rozehrávce získává dynamo balon, opět se dostává k VALDOVI jehož centr dostává do brány hlavou Honza HOLÝ - 2:0.

A bylo po zápase.

Druhý poločas se čekala kanonáda do hostující sítě, jenže dynamo naráželo na výborného golmana hostí nebo na svojí nepřesnost. Jedna akce za všechny: v 68. minutě pádí VALDA sám na gólmana, střela však končí na pravé tyči, David však dostává reparát, střela se totiž odráží krásně zpět k němu ale dorážka orazítkovala pro změnu břevno...

Definitivní konec pro mělník tak zařídil Martin MÜLLER, po rohu Zdeňka KRATOCHVÍLA hlavou zatloukl třetí hřebík do mělnické rakve - 3:0.

 

 

A-tým, PRODIET I.B třída skupina B, 19.kolo 28.4.2018 17:00

Dynamo Nelahozeves - FC Mělník 3:0 (2:0)

Branky: 35. Kučera, 37. Holý, 71. Müller.

Rozhodčí: Baroch. ŽK: Müller - Jiskra, Tříška. Diváků: 90.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Müller, Vágner (72. Jindřich) - Kulhánek (72. Zhukovskyy), Holý, Simon (69. Bednařík), Valda - Kučera (59. Krejza), Kobera (61. Kratochvíl).

Mělník: Lomský - Skopka (72. Malinský), Jiskra, Vernek, Votruba, Kiš, Dvorný (K), Tříška, Šimůnek, Veselý, Žaba (22. Mrázek).