19.kolo: Dynamo - Sokol Braškov 2:0 (1:0)

30.04.2016 22:30

19.kolo, 30.4.2016 17:00

Dynamo - Sokol Braškov 2:0 (1:0)

Branky: 3. Simon, 63. z PK Kratochvíl. ŽK: Kratochvíl, Emmer - Přichystal, Repaský, Roubal. ČK: Roubal, Přichystal (oba BRA). Rozhodčí: Glogar. Diváci: 55.

Dynamo: Zavadil - Vágner, Dubský, Fomin, Emmer - Kobera (46. Hudeček), Kratochvíl (K), Simon, Šenkýř (79. Mölzer) - Pekárek, Kaplan ml..

Braškov: Zlata - Bach (K), Chudoba, Najer, Míčka, Rössler - Maňkoš, Repaský (72. Vávra), Přichystal, Roubal - Jaroš.

 

Zápas začal skvěle, ve 3. minutě SIMON centruje před bránu a překvapivě končí míč v síti - 1:0.

Poté přebírá otěže zápasu pan rozhodčí GLOGAR. Zřejmě z obav o ukočírování zápasu, začíná pískat veškeré fauly, což vyústí v 26.minutě v druhou žlutou kartu, a tím pádem i červenou, pro hostujícího Roubala. Dynamo ale nabídnutou přesilovku ne a ne využít, hráči si překáželi a i přes výhodu jednoho muže v poli jsme neměli prakticky žádný útok (jen šest záložníků).

Zdálo se že vysvobození s této situace je buď v podobě vstřelené branky nebo poločasové přestávky. Tu první možnost dostali díky panu rozhodčímu naši v 40.minutě, kdy byl (snad) těsně za hranicí velkého vápna "faulován" Kaplan, ale nabídnutou desítku Kratochvíl neproměnil. Další možnost přišla o 3.minuty později ale Pekárek nastřelil jen pravou tyč.

Druhý poločas začal v duchu toho prvního, nicméně pomalu začali naši hráče braškova přehrávat. Aktivní byl zejména z levé strany Šenkýř v kombinaci z Kaplanem.

Pak ale zaúřadoval opět pan rozhodčí. v 63. minutě byl faulován evidentně mimo pokutové území Pekárek a z nařízené penalty se Kratochvíl tentokrát nemílil - 2:0.

Toto hrubé ovlivnění zápasu již braškováci (zejména teda fanoušci) neunesli a rezgnovali. V 80. minutě byl v pokutovém území regulérně faulován Kratochvíl ale pan rozhodčí tentokrát nechal píšťalku němou (asi kvůli předešlé penaltě).

Nakonec v 88. minutě po klasickém souboji o balon, dostal druhou žlutou a červenou hostující Přichystal.

Pro Braškov to byla konečná. S konečným hvizdem neproběhl ani aplaus nad výhrou domácích. Nás těší tři body, ale výkon pana rozhodčího byl hoooodně podprůměrný.