19.kolo: Dynamo - Sokol Vraný 1:1 (0:1)

04.04.2010 22:33

19.kolo, 4.4.2010 16:30

Dynamo - Sokol Vraný 1:1 (0:1)

Branky: 77. Vrábel – 39. Rešl. Rozhodčí: Miroslav Vlk. ŽK: 4:2. ČK: 50. Kymr – 77. Matoušek. Diváci: 150.

Dynamo: Lorenc – Vrábel – Klempt, Dubský, Jindřich – Válek (46. Horký), Kymr, Němec (80. Pešta), Bondarev – Mašek, Pekárek.

 

Na Dynamu vyrovnáno na góly i červené

Také ve svém druhém jarním utkání na domácím hřišti vybojovali fotbalisté Dynama bod. Po Velké Dobré se rozešli smírně se Sokolem Vraný (1:1).

Nelahozeves se pomaludostává do suterénu tabulky. A mohlo s ní být ještě hůř. Hosté totiž před přestávkou šli do vedení, když přečkali bez úhony možnost Maška, zaútočili, Lorenc vyrazil střelu jen k Rešlovi, a ten uklidil míč do branky – 0:1.

Právě střelec úvodního gólu musel po dvou ostrých zákrocích Kymra ze hřiště hned v úvodu druhého dějství odkulhat a hosté hráli přesilovku, protože faulující borec byl vyloučen. Vraný toho ale nevyužilo.

I v převaze se dostali jeho hráči pod tlak, nicméně zápas klidně mohli rozhodnout, ale nestalo se. V závěru se hosté zlobili na rozhodčí. Podle nich byl přísně vyloučen obránce Matoušek, který hlídal zkušeného Maška.

Brzy poté Dynamo přece jen vyrovnalo. Jeden z dobrých centrovaných míčů se dostal ke zkušenému Vrábelovi, a ten nezaváhal. V poslední minutě měl obrovskou šanci ještě Klempt, ale hostující gólman Jochman jeho střelu vyrazil.

„Bylo to takové utkání o první brance. Necelou čtvrthodinu před koncem jsme vyrovnali Vrábelem a měli i šanci na vítězství. Byla to ale asi zasloužená remíza,“ zhodnotil průběh utkání domácí trenér Daniel Kaplan.

Jeho protějšek Josef Jenč s tím nesouhlasil. „Měli jsme vyhrát a kluci byli hodně smutní. Stačilo proměnit ve druhé části jednu ze tří jasných šancí. I když domácí měli tlak a nebezpečné standardky. Vyloučení Matouška se nám vůbec nelíbilo a navíc jsme přišli o střelce Rešla, ten bude s kolenem nějakou dobu mimo,“ soptil asistent trenéra Vraného.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/na-dynamu-vyrovnano-na-goly-i-cervene20100405.html