23.kolo: Dynamo Nelahozeves - FK Neratovice/Byškovice B 2:0 (0:0)

27.05.2018 22:24

Poslední domácí zápas dopadl nakonec dobře. I bez několika hráčů základní sestavy si Dynamo se soupeřem poradilo. Zejména díky ostříleným matadorům Zdeňku Kratochvílovi a Michalovi Pekárkovi.

Prvně jmenovaný přišel na hřiště až v 53.minutě a znatelně oživil dynamáckou hru. Do té doby byla největší šance hlavička Jardy Jindřicha z desáté minuty a dva skvělé zákroky Romana Zavadila z cca 30 minuty!!!

Zdenda dal záloze potřebné zkušenosti a tím zvýšil domácím šance na body. Po několika neúspěšných pokusech přišla 69.minuta.

Po pravé "lajně" se prohnal již tradičně David VALDA u brankové čáry se nenechal obrat o balon a předložil Pavlovi KOBEROVI gólovku doslova na stříbrném podnose - 1:0.

Za deset minut zaúřadoval Zdeněk KRATOCHVÍL. Na levou stranu přesprintoval Pavlo Zhukovskyy, poslal skvělou přihrávku do vápna Zdeňkovi, který už mohl střílet, jenže si všiml nabíhajícího dlouholetého spoluhráče Michala PEKÁRKA, posunul mu balon a Michal bez většího přemýšlení napálil balon do sítě - 2:0.

Naděje na postup do A třídy tak pořád žijí. Výsledek jen kalí tradičně mimořádně slabá návštěvnost. Doufáme tedy že příští ročník bude na fanoušky bohatší i když se třeba postup nevydaří.

---PŘIJĎTE PODPOŘIT SVŮJ MANČAFT---

 

A-tým, PRODIET I.B třída skupina B, 2š.kolo 26.5.2018 17:00

Dynamo Nelahozeves - FK Neratovice/Byškovice B 2:0 (0:0)

Branky: 69. Kobera, 78. Pekárek.

Rozhodčí: Tvaroh. ŽK: Bednařík, Kobera - Jína, Šmejkal, Chládek. Diváků: 50.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Jindřich, Zhukovskyy - Holý, valda, Kulhánek, Bednařík (54. Simon) - Kobera (75. Pekárek), Kučera (53. Kratochvíl).

Neratovice: Pospíšil - Šmejkal (63. Fuka), Stanislav, Gazdík, Palanský, Lemarie (K), Novák (46. Martinec), Jína (81. Černý), Nguyen, Chládek, Bonaventura (72. Babovák).