23.kolo: FK Brandýs n/Lab. - Dynamo 4:0 (2:0)

28.04.2007 22:39

23.kolo, 28.4.2007 17:00

FK Brandýs n/Lab. - Dynamo 4:0 (2:0)

Branky: 14. a 53. Kubeš, 12. Folwarczny, 63. Pech z pen.

Dynamo: Zavadil – Dohnal – Dvořák (5. Bondarev, 65. Stojka), Vágner, Jindřich – M. Řezáč, Dubský, Dvorský, L. Řezáč – Vydra, Pekárek.

 

V utkání dvou mužstev okupujících suterén tabulky krajského přeboru měli domácí větší chuť po vítězství. Tři body pro ně znamenají posílení nadějí nazáchranu, hostům se už pomalu vzdaluje i teoretická šance.

Utkání ještě ani nezačalo a tábor Nelahozeveských už hlásil první ztrátu - Vrábel se zranil při rozcvičování. A aby toho nebylo málo, už v 5. minutě ze stejného důvodu vystřídal Dvořák a hosté museli v obraně improvizovat. Už po čtvrthodině ale prohrávali dvoubrankovým rozdílem.

Ve 12. minutě obránci Dynama se zájmem sledovali parádní Zavadilův zákrok proti střele z trestného kopu, až zapomněli na dobíhajícího Folwarcznyho. Ten bez problémů vrátil míč do sítě. O chvilku později zase nechala obrana na vápně zcela zapomenutého Kubeše a ten měl dost část zamířit do šibenice – 2:0.

Snaha hostů o zkorigování vzala za své už po osmi minutách druhé půle. Po úniku po levé straně zkušeně obstřelil gólmana Zavadila nejlepší hráč domácích Kubeš3:0. Po hodině musel hasit další chybu v obranné činnosti Dohnal pouze faulem ve vápně a Pech z penalty pečetil výsledek. „Podali jsme jeden z nejslabších výkonů. Takto se o záchranu nehraje. Zranili se nám dva hráči a to je v našem úzkém kádru znát. Domácí měli větší chuť po vítězství, ale žádný velký výkon také nepředvedli. Stačilo jim využít jen našich chyb,“ čertil se hostující trenér Dan Kaplan.