24.kolo: Lhota - Dynamo 4:1 (1:0)

08.05.2011 01:01

24.kolo, 8.5.2011 17:00

Lhota - Dynamo 4:1 (1:0)

Branky: 20. L. Havelka, 60. Vitásek, 75. Rychlý, 82. Mantlík – 65. vlastní. Rozhodčí: Hocek. Dynamo: Černý – Vágner, Vrábel, Špaček, Jindřich – Kvarda, Horký, Dudek, Miler – Kymr, Pekárek.

 

Dynamo před klíčovými zápasy na dně

Až na samé dno A skupiny I. A třídy se po porážce na hřišti průměrné Lhoty propadli fotbalisté Dynama. V tomto týdnu je navíc čekají hned dva klíčové domácí duely s celky v pořadí těsně nad nimi – ve středu s Hvozdnicemi a v sobotu s Klecany.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/dynamo-pred-klicovymi-zapasy-na-dne20110509.html

Trenér hostí Daniel Kaplan měl i ve Lhotě nelehkou pozici, když k zápasu odjelo jen torzo jedenácti hráčů, včetně dorostence Dudka. Přesto jeho tým nepodal úplně špatný výkon a zejména skóre druhého poločasu (3:1) je pro hosty dost kruté.

Ani domácím se nevyhnuly patálie se sestavou, a Dynamo se tak drželo celý první poločas a inkasovalo pouze ve 20. minutě střelou ze střední vzdálenosti. Ve druhé části sice domácí přidali po rychlém úniku druhý gól, ale Jindřich donutil soupeře k vlastnímu kontaktnímu gólu a zápas byl opět otevřený.

Nelahozeves pak několikrát usilovala o vyrovnání, otevřela ale příliš zadní vrátka a byla potrestána. Nejprve dorážkou Rychlého a poté Mantlíka, kteří navršili skóre až na 4:1. „Hráčům nemohu nic vytknout. Hráli, na co měli, musím jim poděkovat za jejich snaživý výkon. Domácí vítězství bylo zasloužené. Dělali jsme zbytečné chyby, po kterých jsme inkasovali,“ řekl k porážce trenér Dynama Kaplan.

„Hra byla z naší strany trochu neuspořádaná, ale bylo to absencemi v sestavě i soupeřem. Body každopádně máme a nutně jsme potřebovali,“ ulevil si kouč Lhoty Miroslav Toncar.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/dynamo-pred-klicovymi-zapasy-na-dne20110509.html