26.kolo: Dynamo - FK Neratovice B 2:2 (1:1)

16.06.2012 23:15

26.kolo, 16.6.2012 17:00

Dynamo - FK Neratovice B 2:2 (1:1)

Branky: Schetenin, Pešta – Gabčo, Všetečka.

 

Na hřišti Dynama Nelahozeves je půlhodiny před výkopem závěrečného vystoupení letošních okresních fotbalových „mistrů" zcela mrtvo. V počasí, které láká spíše k vodě, zejí prázdnotou i všechna místa pro diváky, většina hráčů domácího týmu se na poslední mač sezony proti neratovickému béčku teprve chystá v kabině.

Zatímco se fotbalisté Dynama chystali na závěrečný zápas s Neratovicemi B, poblíž hrací plochy se pro ně připravovala pod dohledem trenéra Daniela Kaplana (vpravo) a Ladislava Vágnera, obětavého otce jednoho z hráčů, pečínka na závěrečné posezení.

Jen ten nejzkušenější ze všech Jaroslav Vrábel spolu s trenérem Danielem Kaplanem a dalšími „pomocníky" dolaďují věci okolo „kontejneru", ve kterém se už připravuje pečínka na pozápasové posezonní posezení. Fotbalový zápas, ve kterém už jde, tak jako v ostatních v okresním přeboru, jen o „žízeň", je tentokrát pouhou předehrou. To hlavní přijde až po něm. Dneska je rozlučka s fotbalovou sezonou!

Potvrdilo to i dění a výsledek na hřišti. Dynamovci teprve podruhé v celé sezoně svůj domácí zápas nevyhráli. V obou poločasech sice vedli, ale hosté dokázali vždy rychle srovnat krok. „V tom vedru to bylo velice náročné a remíza je asi spravedlivá," shodovali se pak oba trenéři. „Myslím, že se hrál vyrovnaný zápas, my jsme byli fotbalovější, hosté pohyblivější, i když na šance jsme na tom možná byli lépe, tak výsledek asi odpovídá," dodal domácí Daniel Kaplan, který tentokrát vyběhl i na hřiště. „Bylo to v klidu, bez zákeřností, všichni si zahráli," dodal s tím, že povedené bylo i následné společné posezení. „Dali jsme si nějaké to pivo, koukali u toho na fotbal a oslavili postup. Ti starší pak šli okolo půlnoci spát, mladší pokračovali."
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/posledni-dil-preboru-umorne-vedro-a-hody-nejen-golove-20120619.html