26.kolo: Tuchlovice - Dynamo 1:3 (0:1)

21.05.2011 11:26

26.kolo, 21.5.2011 17:00

Tuchlovice - Dynamo 1:3 (0:1)

Branky: Plecitý - Pekárek 2,Bohuslav. Rozhodčí: Vočka.

Dynamo: Černý – Pešta - Vágner, Kymr, Miler – Kvarda, Bohuslav, Horký, Bondarev – Šíma (59. Dudek), Pekárek.

 

Oslabené Dynamo šokovalo

Na jaře vůbec poprvé se oběma okresním zástupcům ve fotbalové I. A třídě podařilo naplno bodovat. Otázkou je, zda už není zejména v případě Dynama, které překvapivě ztrapnilo Tuchlovice na jejich hřišti, pozdě.

Na Dynamo, po dvou domácích porážkách s přímými konkurenty v boji záchranu poslední tým skupiny A, by v utkání na hřišti čtvrtých Tuchlovic zřejmě nikdo nevsadil ani halíř. Vždyť v sestavě hostí tentokrát chyběl i tradiční pilíř zadních řad Vrábel, který společně s Jindřichem pykal za vyloučení v minulém utkání.

Jenže domácí soka nejspíš podcenili a nedali do zápasu zdaleka vše, co v nich je. S osudem smíření Nelahozeveští si přijeli jen zahrát a prý se netajili, že si přijeli pro ranec gólů. Dokonale však využili projevu domácích, kteří si nedokázali poradit s kanonýrem Pekárkem.

Odchovanec uhského fotbalu jim dal dva góly a na poslední přihrál před prázdnou branku Bohuslavovi. To bylo v závěrečné minutě utkání, kdy už měli domácí prostřídáno a hráli šest minut v devíti. Tuchlovičtí vstřelili jedinou branku dvacet minut před koncem, kdy snižovali na 1:2.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/i-a-trida-dynamo-sokovalo20110521.html


Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/i-a-trida-dynamo-sokovalo20110521.html