27.kolo: Dynamo Nelahozeves - SK Votice 1:0 (1:0)

28.05.2019 21:44

Souboj dvou týmů ze středu tabulky nabídl velice vyrovnaný souboj ve kterém nakonec domácí Dynamo uhájilo jarní domácí neporazitelnost.

Zápas byl více méně boj o střed hřiště, první vážnější šance přišla až ve 12. minutě kdy se hostující Rezek dostal k centru ale skvělou přihrávku před bránu vystihl VOREL a hlavou nebezpečí odvrátil. Další šance (45.minuta !!!) už byla gólová. Pronikající KUČERA byl ve vápně podražen a nařízenou penaltu proměňuje Honza HOLÝ - 1:0.

Druhý poločas už byl zajímavější. 62. minuta David VALDA přihrál do stoprocentní šance KREJZOVI ale nejlepší střelec Dynama v rozhodující chvíli selhal a vysoko přestřelil. O tři minuty později se do stejné šance dostal také VALDA ale k zakončení mu chyběl půlkrok.

Ke konci zápasu se ještě ve dvou situacích objevil Jirka KŘTĚN, v 86. minutě zkusil přehodit daleko vyběhnuvšího gólmana hostí, bohužel velice nepřesně. V 88. nabídl gólovku HOLÉMU, ten ale jen promáchl a balon před bránou netrefil.

Poslední šanci zápasu měl střídající BRANSE ale v solidní pozici pálil jen do boční sítě.

 

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 27.kolo 25.5.2019 17:00.

Dynamo Nelahozeves - SK Votice 1:0 (1:0)

Branky: 45. Holý z pen..

Rozhodčí: Stádník. ŽK: Křtěn, Simon (DYN). Diváků: 50.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Král, Jindřich, Kymr, Kulhánek (57. Simon), Holý, Valda (79. Janovský), Krejza (66. Křtěn), Kučera (90. Branse).

Votice: Tůma - Radačovský, Sládek, Říha T. (80. Molčík O.), Štork, Kramný (60. Říha J.), Homolka (K), Rezek, Komárek, Molčík M., Tábořík.