27.kolo: Sokol Teplýšovice - Dynamo 2:1 (0:1)

26.05.2007 20:28

27.kolo, 26.5.2007 17:00

Sokol Teplýšovice - Dynamo 2:1 (0:1)

Branka Dynama: 29. Kratochvíl. Rozhodčí: Chovanec.

Dynamo: Zavadil – Dvorský – P. Koukolíček, Kratochvíl, Dubský – Klemt, L. Řezáč, I. Medveď (90. Müller), Bondarev - Stojka, Vydra.

 

V oboustranně kvalitním a vyrovnaném utkání šli do vedení překvapivě hosté. Kratochvíl si naběhl na přesný centr od Medvedě a střelou k tyči nedal domácímu gólmanovi šanci.

Ve druhém poločase ale ukázali domácí hráči větší chuť po vítězství. Přidali na důrazu a se štěstím dokázali v samotném závěru otočit vývoj utkání. V 55. minutě neměl Zavadil šanci na střelu do vingle – 1:1. Ve druhé minutě nastavení se pak obrátilo k domácím i štěstí. Centr z pravé strany si nešťastně srazil do vlastní branky u tyče stojící Dubský.

„Byl to vyrovnaný zápas, který se tentokrát povedl i sudímu. Z naší strany to byl jeden z nejlepších výkonů na hřišti soupeřů. Škoda, že jsme v závěru remízu neudrželi. Potěšil mě výkon dorostenců (Stojka, Vydra, Klempt),“ našel klady na těsné porážce hlavní trenér Dynama Dan Kaplan, který musel pro disciplinární trest sledovat utkání pouze z tribuny.