28.kolo: SK Slaný - Dynamo 1:1 (0:1)

07.06.2008 22:09

28.kolo, 7.6.2008 17:00

SK Slaný - Dynamo 1:1 (0:1)

Branky: 80. Hořejší – 35. V. Bondarev.

Dynamo: Lorenc – Vrábel – Astaloš, Vágner, Jindřich – Klempt, Dubský, Dvorský, Novák – Pekárek (40. Pešta), V. Bondarev.

 

Fotbalisté Dynama Nelahozeves nastoupili na hřišti Slaného, které sice zachránilo ke konci zápasu remízu (1:1), nezbavilo se však sestupových vrásek.

Domácí dobře začali, jenže nedávali góly. V prvních deseti minutách promrhali tři tutovky Volfem a dvakrát Hořejším. Zákrok Vrábela na Tauše pak sudí jako faul neposoudil a přišla první šance Nelahozevsi.

Pekárek na hřišti svého někdejšího působiště šikovně přešel přes Provazníka, Šaroch jeho pokus vyrazil, ale dobíhající Bondarev doklepl – 0:1. Do půle měli hosté ještě jednu velkou šanci, tu ale nedali a po obrátce se už hlavně bránili.

Slánští ale nedali ve 47. minutě ani pokutový kop, který Hořejší poslal mimo. Nakonec stejný borec alespoň vyrovnal v 80. minutě po akci Tauše. Vzápětí mohl ještě rozhodnout Galbavý, ale jeho překvapivou střelu z úhlu brankář hostů vytěsnil na břevno.

„Remízu jsme si ani nezasloužili, domácí byli pohyblivější, našim, i když zkušenějším hráčům to dělalo velký problém. V prvním poločase se zranil Pekárek, který si přivodil výron v kotníku a nejspíš už nebude do konce sezony k dispozici,“ shrnul zápas hostující trenér Dan Kaplan.