3.kolo: Dynamo - FK TJ Štěchovice 1:1 (0:1)

23.08.2009 22:20

3.kolo, 23.8.2009 17:00

Dynamo - FK TJ Štěchovice 1:1 (0:1)

Branky: Dubský – Drechsler. ČK: Dvorský (Dyn.).
Dynamo: Zavadil (46. Lorenc) – Vágner, Vrábel, Dvorský, Dubský – Pešta (46. Jindřich), Horký, Kymr, Bondarev – Mašek, Pekárek.
 
Dynamo propáslo první poločas
I když se v sestavě Dynama v nedělním utkání proti týmu Štěchovic objevily některé nové či staronové opory, na hře to v prvním poločase moc znát nebylo. Zlepšený výkon domácích fotbalistů ve druhém pak stačil pouze na remízu 1:1.
 
„Za první poločas, který se mi vůbec nelíbil, jsme si vyhrát ani nezasloužili. Doslova jsme ho promarnili, nevypracovali jsme si žádnou šanci, soupeř jednu. Hosté vedli od sedmé minuty a nezdálo se mi, že chtějí hrát fotbal. Více se hledaly míče kolem hřiště,“ komentoval domácí trenér Daniel Kaplan prohraný první poločas.
 
Ve druhé části se jeho tým zlepšil. Dostavil se tlak, šance a s nimi i vyrovnání. Hostujícího gólmana prostřelil Dubský po narážečce s Maškem. Ten posílil Dynamo v týdnu před utkáním z Velvar. A nebyl jediným hráčem, který se nově zařadil do podzimní sestavy. Do utkání zasáhl jako střídající už i Jindřich a z Ukrajiny se těsně před utkáním vrátil Bondarev.
 
„Druhý poločas se blížil našim představám. Dubský šel podruhé sám na brankáře, ale nedal. Doufám, že se sestava začne sehrávat, naše výkony lepšit a naši pětibodovou bilanci budeme nadále navyšovat,“ dodal trenér Kaplan. V závěru utkání byl ještě domácím po dvou žlutých kartách vyloučen Dvorský.