4.kolo: Dynamo - SK Lhota 1:2 (0:1)

31.08.2008 00:13

4.kolo, 31.8.2008 17:00

Dynamo - SK Lhota 1:2 (0:1)

Branky: Jindřich – Asník, Rác. ŽK Dynamo: Pekárek, Němec, Plicka, Dvorský, Z. Kratochvíl.

Dynamo: M. Kratochvíl – Jindřich, Vrábel, Dvorský – Horký, Dubský, Němec (Vágner), Plicka – Pekárek (Z. Kratochvíl), Palamar, Bondarev (Kymr).

 

Fotbalisté Dynama Nelahozeves nedokázali zvítězit ani ve svém druhém domácím zápase. Utkání se Lhotou se moc nepovedlo zejména rozhodčímu, který domácí nikterak nešetřil.

Hosté se ujali vedení po trestném kopu, kdy hráč prostřelil zeď domácích fotbalistů. Dynamo se nevzdávalo a podařilo se mu vyrovnat. Po centru skóroval hlavou nelahozeveský Jindřich.

Nelahozeves se ovšem z vyrovnání nemohla radovat dlouho. Chvilku po rozehrávce se opět prosadili hosté, když po brejku a centu směřujícímu mezi velké vápno a penaltu převážili hosté s Lhoty vedení na svou stranu.

Do konce zápasu se už nic důležitého nestalo a Dynamo tak vyšlo ve svém druhém domácím představení naprázdno. Příští týden by si mělo spravit chuť v Hradišťku, kde to ale moc jednoduché mít nebude.

Trenér Nelahozevsi Dan Kaplan nebyl tolik nespokojen s výkonem svých svěřenců jako s rozhodováním hlavního sudího. Pět žlutých karet, které viděli domácí hráči především za nesportovní chování, podle něj bylo důsledkem slabého výkonu arbitra.

„Prohra doma nás moc mrzí. Bohužel. Zápas se nepovedl pouze nám, ale také rozhodčímu, jehož chyby vyvedly naše hráče z koncentrace. Byli jsme tak zbytečně napomínáni žlutými kartami. Prohrát domácí zápas tímto způsobem je smutné. Vše se budeme chtít napravit hned příští týden v Hradišťku, ale víme, že to nebude lehké,“ viděl neúspěšný boj Dynama jeho trenér Dan Kaplan.