4.kolo: Sokol Tišice - Dynamo 0:0 np 4:3

18.09.2016 09:45

A-tým, FITPARTNER GASTRO I.B třída skupina B, 4.kolo, 17.9.2016 17:00

Sokol Tišice - Dynamo 0:0 na pen. 4:3

Rozhodčí: Lacina. ŽK: Brodský, Kopejska, Pajkrt, Šulc - Krejza, Holý, Pekárek. Diváků: 50.

Dynamo: Zavadil - Dubský (K), Emmer, Bednařík, Vágner, Minařík, Simon, Krejza (79. Kobera), Došek (65. Pekárek), Holý, Fomin (74. Jindřich).

Tišice: Hádek - Brodský (K), Kopejska (85. Vítovec), Lauda, Prejzek, Šmajda, Pajkrt, Novák, Novotný, Karlík (54. Šulc), Toman.

 

Radek Zámečník (Tišice): „Na těžkém terénu to byl spíš boj, naštěstí se zápas odehrál bez vážnějšího zranění na obou stranách. Utkání nebylo podle našich představ, prémiový bod tak je pro nás určitou náplastí. Hrdinou rozstřelu ze značky pokutového kopu se stal gólman Michal Hádek, který hned první penaltu Bednaříkovi chytil, hosté naopak ani na třetí pokus neuspěli."

Daniel Kaplan (Dynamo Nelahozeves): „První poločas jsme byli lepší, ale neproměnili jsme gólové šance. Když nedáte branku, prostě nemůžete vyhrát. Druhý poločas pak byl vyrovnaný. Posledních dvacet minut zápasu ale nebylo skoro vidět, jak se na hřišti setmělo. Spíš by bylo zaslouženější, kdybychom získali dva body my a domácí jeden, ale penalty už jsou sázkou do loterie."