4.kolo: Sokol Vraný - Dynamo 1:1 (0:0)

30.08.2009 22:11

4.kolo, 30.8.2009 17:00

Sokol Vraný - Dynamo 1:1 (0:0)

Branky: 76. Němec – 56. Horký. Rozhodčí: Glogar.
Dynamo: Lorenc – Vrábel – Vágner, Dubský, Jindřich – Šíma, Kymr, Horký, Bondarev – Mašek (85. Pešta), Pekárek (87. Růně).
 
Trenér Dynama: Tak dobře už letos asi hrát nebudeme
I když fotbalisté Dynama v I. A třídě nadále zůstávají bez porážky, tak se jim v posledních třech kolech daří sbírat body pouze po jednom. Ve Vraném je připravila o výhru minela po malé domů.
 
Vyrovnaná první část ještě vyzněla gólově naprázdno. „V první půli byly šance vyrovnané na obou stranách,“ poznamenal trenér hostí Daniel Kaplan. Ve druhé už se ale naplno ukazovala kvalita hostů. Především nová posila z Velvar Dan Mašek ve spolupráci s Pekárkem obraně Vraného řádně zatápěl.
 
Vše vyvrcholilo akcí, po níž se trefil Horký, a Dynamo vedlo. Když už se zdálo, že hosté zabodují naplno, dali si špatnou malou domů, do té doby výtečný gólman Lorenc nezvládl zpracování na prsou a Němec jeho minelu potrestal. Skóre se pak už nezměnilo.
 
Nebylo příliš divu, že se hostujícímu trenérovi zápas hodnotil velice těžce. Kvalitnímu výkonu totiž chybělo jediné – tříbodové vyjádření. „Ve druhé půli jsme excelovali, šli jsme snad čtyřikrát skoro sami na gólmana. Myslím, že tak dobře už letos hrát nebudeme. Za dobu mého téměř pětiletého působení na Dynamu to byl náš nejlepší výkon. Domácí jsme téměř k ničemu nepustili. A když se ve druhé půli dostali snad podruhé k naší bráně, dali jsme si skoro vlastní gól. Body jsme ale ztratili tím, že neumíme dotáhnout akce do koncovky,“ měl jasno Daniel Kaplan.