4.kolo, TJ Řepín - Dynamo 2:0 (1:0)

15.09.2013 22:26

4.kolo, 15.9.2013 17:00

TJ Řepín - Dynamo 2:0 (1:0)

Branky: 26. Paloušek, 79. Čurda. Rozhodčí: Kratochvíl. ČK: 69. Horký (Dyn.). ŽK: 2:4.

Řepín: L. Štrupl – Slepička, Werner, Kraus, Horník – Kratochvíl (61. Štrombach), Čurda, Novák, Paloušek (84. Nesládek) – Prejza (90. Goldstein), Dvořák (72. Černý).

Dynamo: Heimrath – Rada, Vrábel, Dubský, Jindřich – Horký, Němec (56. Strazzer), Kymr, Miler (63. Pekárek) – Kobera (81. Žlab), Kratochvíl.

 

Horký neudržel nervy a Řepín jistil výhru

Na řepínský pažit, kterému neublížil ani déšť, zavítalo nelahozeveské Dynamo. Oba soupeři v uplynulém kole prohráli a zejména domácí dosud bez vítěství potřebovali náležitě zabrat, což se jim nakonec také podařilo.

Už po šesti minutách mohl jít Řepín do vedení, ale Paloušek v rozhodujícím momentu podklouzl na mokrém terénu a z tutovky nic nebylo. Na druhé straně Štrupl zlikvidoval nohou dobrou šanci Zdeňka Kratochvíla. Poté si první slabší chvilku vybral nelahozeveský gólman Heimrath, když se nechal překvapit tečovanou střelou Palouška prakticky z nulového úhlu téměř od rohového praporku. Vedení domácím pomohlo, zlepšili se v kombinaci i ve fyzickém nasazení.

Hosté působili na place spíše profesorsky a řepínskou branku ohrožovali jen střelami z dálky. Po přestávce si Dynamo vybralo kopec smůly, když po nenápadné akci z 62. minuty trefil tyč již „žlutý" Horký, který krátce nato strčil po odpískání do Čurdy a musel jít předčasně pod sprchy. Bojovně naladění domácí pak přesilovky využili k pojištění svého náskoku. Čurda poslal z trestného kopu nebezpečný centr až na malé vápno a míč k všeobecnému překvapení skončil za Heimrathovými zády. V závěrečné desetiminutovce se hosté v zoufalém tlaku snažili o změnu skóre, ale ve svém snažení byli bezzubí.