5.kolo: Dynamo Nelahozeves - FK Mníšek pod Brdy 1:1 (0:0) np. 5:4

09.09.2018 21:24

Po sérii porážek Dynamo zabojovalo a vyválčilo s Mníškem dva body. "Vyválčilo" není úplně tak přesné, neboť domácí byli prostě lepší, zejména ve druhém poločase. Paradoxně ale v něm od pomalu odpadajících hostí dostali branku, a tím přišli o tři body.

Zápas začal ve slušném tempu které vydrželo prakticky až do konce půle. Fotbal se líbil. Už ve třetí minutě měl gól na kopačce David VALDA ale hodně přestřelil pravý růžek branky. O deset minut později nastřelil hostující útočník ve vápně Dubského ruku, rozhodčí však do píšťalky nefoukl což hodně nelibě nesli Mníšečtí.

Druhý poločas probíhal jednoznačně v režii Dynama, zejména proto že hosté začali fyzicky odpadat. Jenže nespočet šancí zůstalo stále nevyužito. Střelecké štěstí se na domácí kopačky dostalo až z příchodem Zdeňka KRATOCHVÍLA. Po patnácti minutách na hřišti napřáhl za vápnem ke střele a poslal nechytatelnou bombu do sítě za bezmnocného hostujícího gólmana Rovného - 1:0.

Bohužel prakticky z protiútoku bylo vyrovnáno. Jedna jediná proměněná šance vlastně z ničeho znamenala pro hosty alespoň bod. Po sérii hlaviček se míč dostal až za ZAVADILOVA záda - 1:1. Hosté možná ani teď nevědí jak toho docílili.

Následovali pokutové kopy. Honza VOREL, Honza HOLÝ, Zdenda KRATOCHVÍL, Jirka KŘTĚN a Adam JANOVSKÝ bez problémů proměnili a jelikož hostující Michal Tomeček poslal v páté sérii balón mimo branku, vybojovalo Dynamo druhý bonusový bod.

Je to vůbec první domácí výhra na penalty od doby kdy se hraje tento systém.

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 5.kolo 8.9.2018 17:00.

Dynamo Nelahozeves - FK Mníšek pod Brdy 1:1 (0:0) np. 5:4

Branky: 84. Kratochvíl Zd. - 86. Kindel M..

Rozhodčí: Svoboda. ŽK: bez. Diváků: 75.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Dubský, Zhukovskyy (46. Král) - Simon (52. Janovský), Holý, Kulhánek, Valda - Křtěn, Kučera (68. Kratochvíl Zd.).

Mníšek: Rovný - Pecka (46. Kubeš), Tomeček, Zákora, Trojan, Rada, Kindel L., Onderka, Mašek, Novák, Kindel M..