5.kolo: Slovan Hradištko - Dynamo 2:2 (1:0)

06.09.2008 23:53

5.kolo, 6.9.2008 17:00

Slovan Hradištko - Dynamo 2:2 (1:0)

Branky: Vuengl, Vnouček – Dubský 2. ŽK Dynamo: Plicka, Jindřich, Dvorský, Palamar, Němec.

Hradišťko: Kratochvíl – Jarůšek, Čmakal, Chaloupka, Hašek – Vnouček, Koutský (Dvořák), Pobuda (Hušbauer), Smíšek – Vybíral, Štengl.

Dynamo: Lorenc – Vrábel, Dubský, Vágner (Mi. Dvorský) Jindřich – Ma. Dvorský, Horký, Kymr (Plicka), Němec (Zd. Kratochvíl) – Palamar, Pekárek.

 

Dynamo nevybojovalo tři body ani na pátý pokus

Z Hradišťka přivezlo nakonec alespoň bod.

Ani ve svém pátém vystoupení v letošním ročníku I. A třídy nedokázali fotbalisté Dynama Nelahozeves vytěžit ze svého výkonu plný počet bodů.

Hosté začali aktivně, ale to jim vydrželo jen chvilku a domácí se už v desáté minutě mohli radovat z gólu, když po centru vyrazil brankář Nelahozevsi míč jen před sebe a Slovan šel do vedení.

Jednobrankovým rozdílem skončil i první poločas. Po změně stran to byli opět domácí, kdo zápas kontroloval a svůj jednobrankový náskok pojistil druhým gólem. Domácí hráč si prohodil míč ve středu hřiště mezi obránci Nelahozevsi a prostřelil gólmana hostí Lorence.

Dynamo v sobě ovšem probudilo bojovného ducha. Ke konci zápasu se přesunul středopolař Dubský na hrot útoku a to se ukázalo jako rozhodující. Jeho entuziasmus a důraz slavil dvakrát úspěch. Pekárek jej po dvou identických situacích ve velkém čtverci vybídl ke skórování a Dubský se ani jednou nemýlil. Do závěrečného hvizdu se už nic nestalo a Dynamo tak veze z Hradišťka alespoň bod.

„Hrálo se utkání nevalné úrovně. Mrzí mě, že jsme zbytečně brzy přenechali iniciativu domácím, ale konečná remíza asi průběhu zápasu odpovídá. Zápasu celkově chyběla větší dravost,“ řekl po utkání trenér Dynama Dan Kaplan.