6.kolo: Sokol Nová Ves p/Ple. - Dynamo 2:2 (1:1)

12.09.2010 10:22

6.kolo, 12.9.2010 17:00

Sokol Nová Ves p/Ple. - Dynamo 2:2 (1:1)

Branky: M. Gregor, O. Petrák – Kymr, Pekárek. Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 3:4. Diváci: 150.

Dynamo: Zavadil – Vrábel – Jindřich, Dubský, Dvorský – Šnýdr (63. Mašek), Horký, Kymr, Plicka – Válek (90. Špaček), Pekárek (89. Vágner).

 

Pod Pleší vydolovali cenný bod

Nová Ves pod Pleší – Cenný bod za remízu 2:2 přivezli A–třídní fotbalisté nelahozevského Dynama ze hřiště Nové Vsi pod Pleší.

Hosté byli v úvodu lepším mužstvem a na konci první čtvrthodiny šli do vedení Kymrem, kterého uvolnil přihrávkou mezi domácími beky Plicka. Ve 35. minutě kopali domácí roh, míč u tyče odkopával jeden z hostujících hráčů, ale podle pomezního rozhodčího až za brankovou čárou – 1:1.

V 62. minutě posoudil sudí souboj Zavadila s jedním z domácích hráčů jako faul hostujícího gólmana a domácí šli po proměněné penaltě do vedení. Hosté reagovali nasazením třetího útočníka Maška. A ten hned po vstupu na trávník vyslal do šance Pekárka, který srovnal na konečných 2:2.

„První půlhodina byla celkem vyrovnaná a možná jsme byli i lepším mužstvem. Pak domácí vyrovnali a začali nás přehrávat. Ve druhém poločase se nám naštěstí během minuty podařilo vyrovnat. Od této doby se začalo na hřišti zbytečně jiskřit. Remízu jsme už ale ubránili. Myslím, že byla zasloužená. My jsme neproměnili dvě velké šance Vrábelem, hosté ze svých šancí nastřelili břevno a několikrát nás podržel gólman Zavadil. Nová Ves má dobré mužstvo a jen těžko se z jejího hřiště budou vozit body,“ objasnil spokojenost s bodem hostující trenér Daniel Kaplan.