8.kolo: SK Černolice - Dynamo 3:2 (1:1)

25.09.2010 09:28

8.kolo, 25.9.2010 16:30

SK Černolice - Dynamo 3:2 (1:1)

Branky Dynama: 44. Pekárek, 52. Válek. Rozhodčí: Nepovím. ŽK: 1:1. Diváci: 100.

Dynamo: Zavadil – Vrábel – Jindřich, Dubský, Dvorský – Kymr (50. Šnýdr), Horký, Válek, Plicka (85. Vágner) – Mašek, Pekárek.

 

Dynamo na body nedosáhlo

Černolice – Hráči nelahozevského Dynama nepodali na hřišti Černolic, dle slov trenéra Kaplana, žádný oslnivý výkon, přesto nechybělo mnoho a mohli si odvézt bod za remízu.

Do vedení šli domácí po teči jednoho z hostujících hráčů, ale ještě do poločasu bylo srovnáno, když se po nádherné přihrávce Maška trefil Pekárek.

Hosté ožili a v úvodu druhé půle šli po nejhezčí akci zápasu do vedení. Plicka si perfektně zpracoval míč, patičkou pod sebe ho přiťukl Horkému, a ten hned z první vybídl ke skórování Válka.

S přibývajícím časem ale domácí získávali čím dál větší převahu a z následného tlaku přidali v 70. a 84. minutě další dvě branky a výsledek zápasu otočili.

„V prvním poločase jsme si nebyli schopni přihrát, naše hra se mi nelíbila. V závěru poločasu se nám ale podařilo vyrovnat a krátce po začátku druhého poločasu jít dokonce do vedení. Když už jsem věřil v bod, přišel domácí tlak a z něj jsme inkasovali dva góly. Je to škoda. Domácí šli ale více za vítězstvím, a to nakonec rozhodlo,“ řekl po utkání zklamaný trenér Dynama Dan Kaplan.