9.kolo: Dynamo - Čechie V. Dobrá 2:4 (1:2)

30.09.2007 21:34

9.kolo, 30.9.2007 16:30

Dynamo - Čechie Velká Dobrá 2:4 (1:2)

Branky: Pekárek, Jindřich - Jícha 2, Duda, Stolař.

Dynamo: Lorenc - Vrábel - Koukolíček, Jindřich, P. Dvořák (70. Pešta) - Klempt, Novák, Medviď, I. Bondarev (70. Stojka) - Kratochvíl, Pekárek.

 

Domácí fotbalisté nedokázali využít domácího prostředí na útok na první příčku a nečekaně přenechali všechny body soupeři. Začátek byl pro domácí smolný. Už ve druhé minutě po chybě obrany inkasovali, což se projevilo na dalším průběhu zápasu.

Domácí se snažili, ale na jejich kopačky se snášela nervozita. Vrcholem byla neproměněná penalta Kratochvílem. Přesto se Nelahozevští dočkali ve 25. minutě vyrovnání. Po centru Igora Bondareva se prosadil Pekárek. V závěru půle však po ojedinělé akci kopali hosté trestný kop a míč si podruhé našel cestu za Lorencova záda – 1:2.

„O přestávce jsme si ledacos vyříkali. Chtěli jsme do druhého poločasu vletět a pokusit se o obrat. Bohužel po třech minutách jsme opět inkasovali,“ nechal se slyšet domácí kouč Stanislav Dvořák. Poté se hra vyrovnala, chvílemi byli Dynamovci i aktivnější, za což přišla odměna v podobě snížení po hlavičce Jindřicha. Závěr si už ale zkušení hosté pohlídali a domácí do závěrečného tlaku nepustili. Naopak pět minut před koncem vstřelili z dalšího trestňáku čtvrtou branku.

„Zápas se nám vůbec nepovedl. Zcela jsme propadli jak herně tak hlavně v obraně. Dostávali jsme laciné góly,“ dodal zklamaný trenér Dvořák.