9.kolo: Dynamo - FK Hořovicko B 4:1 (2:1)

04.10.2009 20:20

9.kolo, 4.10.2009 16:00

Dynamo - FK Hořovicko B 4:1 (2:1)

Branky: Němec, Kymr, Pekárek, Horký – Kocourek.
Dynamo: Zavadil – Vrábel – Vágner, Dubský, Jindřich – Horký, Němec, Kymr (85. Špaček), Bondarev – Mašek (70. Dvorský), Pekárek.
 
Rychle obdržený gól Dynamo nastartoval
Nelahozeves - Aby snad fotbalisté Dynama domácí utkání s posledním Hořovickem B náhodou nepodcenili, dostali hned v samém úvodu gól. V dalším průběhu ale Nelahozeveští výsledek zcela otočili ve svůj prospěch (4:1).
 
Za Dynamo si po čtyřzápasové šňůře dal střeleckou pauzu Daniel Mašek. V neděli ho ale zastoupili jiní. Nedlouho po úvodním gólu hostí vyrovnával Němec a ještě do přestávky zamířil do černého i Kymr. Po změně stran vytěžil z výkopu brankáře Zavadila třetí gól Pekárek a skóre pečetil v závěru křížnou střelou Horký.
 
„Dostali jsme hned v první minutě gól a chviličku nám trvalo, než jsme se dostali do hry. Pak jsme ale šli cílevědomě za vítězstvím, které je zcela zasloužené. Možná, že nám i rychle inkasovaný gól pomohl a začali jsme hrát,“ uvažoval domácí trenér Daniel Kaplan.
 
Na Dynamu mají po třetí výhře v řadě zase o něco lepší pohled na tabulku, ve které týmu patří už šestá příčka. „Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Bylo to vítězství z kategorie povinných. Ta někdy nebývají nejjednodušší,“ uzavřel trenér Dynama.